Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Recordatori: Servei de Mercat de Segona Mà
Publicat el 11 de gener del 2019

Com cada any, t'oferim la secció de mercat de segona mà perquè puguis vendre qualsevol producte de MSX (programari, maquinari,llibres, revistes, etc ...).

Aquest servei és gratuït, és per això que et demanem si us plau que per tal d’agilitzar el muntatge de l’estand, i no haver de sobrecarregar de feina als nostres col·laboradors, segueixis les següents normes:

  • Només es poden posar fins a 15 articles per persona.
  • Tot el material a la venda ha de ser 100% MSX.
  • L'horari de l'estand de segona mà va des de l'hora d'obertura fins les 15:00.  Després de les 15:00, la AAMSX no es farà càrrec de cap producte que hi hagi a sobre de la taula.
  • Descarrega, imprimeix i omple el formulari de llista de productes (pots descarregar el formulari aquí)
  • Etiqueta els productes. Si és possible, situa la etiqueta a la part superior del frontal, tot indicant la referència i el preu.

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'associació.Micoco Hardware i CustoMSX
Publicat el 10 de gener del 2019

Segueix creixent la llista d’estands. Aquí us presentem dos estands mes que han confirmat la seva presència: CustomMSX i Micoco Hardware by Carmeloco.

Els primers ja són molt coneguts a les reunions, doncs la seva assistència ha estat ininterrompuda des de fa molts anys. El seu projecte, el CustomMSX segueix evolucionant poquet a poquet tot corregint errors i millorant petits detalls.Llegir més

Aquíjacks i MSXVR
Publicat el 09 de gener del 2019

Aquí tenim dos estands mes que s’afegeixen als ja confirmats: Aquijacks i MSXVR.

Aquijacks, conegut a la escena MSXera per els seus tutorials i manuals per modificar els nostres MSX, munta estand per primera vegada a la RU per presentar el seu gran projecte: Flashjacks...Llegir més

Oniric Factor i Grayfox
Publicat el 08 de gener del 2019

Aquí tenim dos expositors mes confirmats per la propera reunió:Oniric Factor i Grayfox.

La gent d’Oniric Factor vindran directament des de Sevilla per muntar estand. Allà, a més a més de vendre els jocs del seu catàleg en format disc i, si arriben a temps, també mostraran el nou joc en el que estan treballant actualment i del qual encara se sap res.

Després, Grayfox ...Llegir més

Carambal√°n Studios i Tromax, fundes del passat
Publicat el 07 de gener del 2019

Dos estands mes que s’uneixen a la festa són Carambalán Studios i Tromax.

Carambalán Studios ens porta el seu primer joc, Burn Us EXP, joc que jan van presentar a la passada reunió d’usuaris i que ara estarà a la venda...Llegir més

  1 2 3 4 30  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.