Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Nous estands
Publicat el 03 de gener del 2019

Continuem amb mes estands. En aquesta ocasió arriba el torn de dos expositors especialitzats en maquinari per MSX, com són Pablibiris i Xavirompe, que porten coses molt interessants.

Comencem amb Pablibiris, que tindrà a la venta targetes tant interessants com...

Llegir més

Primeres confirmacions RU54
Publicat el 02 de gener del 2019

Comencem amb els primers estands confirmats per la propera reunió, i ho fem amb KAI magazine i alma de origami.

Els nois de KAI magazine, a mes a mes de vendre jocs en estoc del seu catàleg, també mostrarà la seva propera creació: The Sorrow of Gadhlan'Thur, un joc d’exploració estil Maze of Galious per ordinadors MSX2 o superiors, amb so AY i possiblement SCC.

Després, alma de origami torna a visitar-nos per vendre marxandatge divers amb temàtica MSX.Formulari de reserva d’estands
Publicat el 26 de desembre del 2018

Després d’una quants retards, ja tenim llest el formulari de reserva d’estands. Demanem disculpes per totes les molèsties que això hagi pogut ocasionar.

A partir d’ara, podeu visitar el següent enllaç i omplir totes les dades que podeu. Nosaltres rebrem la petició un cop hagi estat enviada i la validarem tant aviat com sigui possible.RU54
Publicat el 07 d'octubre del 2018

Ja tenim data per la 54a Reunió d’Usuaris d’MSX de Barcelona. La data escollida és el 19 de Gener del 2019. El lloc serà el de sempre: L’Espai Jove la Fontana.

Com podreu observar, la data escollida per aquesta edició s’ha retardat mes del normal. Aquest any, amb 4 mesos d’antelació totes les dates que volíem proposar (i d’altres que no volíem) estaven ocupades. Esperem que aquesta data no sigui un impediment per poder rebre la vostra visita.

De moment encara no es poden reservar estands. Estem remodelant una mica la web per gestionar les reserves d’estands. Tant aviat com o tinguem llest, ho anunciarem a la web i als canals habituals. També hem canviat el preus dels estands de de segona mà i del lloguer de materials. Ho podeu consultar a la secció de propera RU.

Us esperem a tothom!Diumenge, després de la RUMSX, amb tothom a casa seva (o viatjant) després de molta diversió amb experiències noves, retrobaments amb vells i nous amics, hem recordat batalletes i també a aquells amics que, per desgràcia, ja no hi són.

Tanquem la 53a reunió d'usuaris amb bastant moviment i novetats, agraint a tots els expositors i visitants la seva participació, des de la gent local fins a la gent que ha vingut d'altres parts del país o fins i tot d'Europa.

Des de l'organització, tirats al sofà després de carregar amb els nostres equips, esperem que l'esdeveniment us hagi agradat i que torneu en la següent reunió. També, els qui no hagin pogut assistir us esperem a la propera!

Gràcies a tots per mantenir l'esperit del MSX viu!

(Per els jocs, seguiu llegint)Llegir més

  1 2 3 4 5 30  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.