Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Més estands i novetats
Publicat el 13 de juny del 2012

Ja queda molt poquet per a la RU, i la llista d'estands i activitats va creixent.

Per la part dels estands tenim dues novetats:

Assembler, programador de jocs per MSX, ens visitarà i muntarà estand per oferir-nos en cartutx la versió final del seu joc M-tanks, que incorpora novetats respecte a la versió presentada a la darrera MSXdev'11.

Per un altra banda, tenim a Warchild, que muntarà estand amb material divers de segona ma, com jocs i maquinari principalment.

Tot seguint amb les novetats, toca parlar de la Party Zone. Allà ja tenim a uns quants creador col·locats, entre els que hi trobem noms com TPM, 303bcn o xenonsoft.

Tampoc podem oblidar-nos de la Arcade Zone, que aquest any vindrà MOLT BEN equipada, preparada i moblada, tot per a que podeu gaudir d'unes quantes partides en els MSX que allà hi muntarem.

Et perdràs aquesta RU?Disc 20 aniversari
Publicat el 12 de juny del 2012

Per aquesta RU, que es troba dins del 20 aniversari de la AAMSX, tenim un obsequi molt especial per als assistents que participeu en les activitats de la reunió. Es tracta d'un disc de 3.5" amb material que ens han ofert col·laboradors i amics de la AAMSX.

Llegir més

Primers estands confirmats
Publicat el 08 de juny del 2012

Aquí tenim el primer grup d'estands confirmats per la propera reunió d'usuaris.

Comencem amb MATRA.  En el seu conegut catàleg de jocs hi trobarem dues novetats: Els jocs Princess Quest i Mecha8.


Continuem amb Aivalahostia, que repeteix visita per tornar-nos a mostrar el seu ordinador 1chip MSX casolà.  Una nova oportunitat de conèixer aquesta màquina per aquells que no van poder assistir a la darrera reunió.Llegir més

41RU Invitació intro
Publicat el 04 de juny del 2012

Per animar-te al fet que assisteixis i participis en la propera 41 RU, aquí tens per descarregar, una invitro per MSX (MSX2 enhanced). Requereix d'un MSX amb 16k de RAM mínim. 

El codi i els gràfics són de mvac7, mentre que Iggy Rock ha aportat el seu player (WYZ) i una fabulosa adaptació per AY de la cançó Sewer Surfin del joc TMNT 4 Turtles in Time de superNES.

Llegir més

Tape Covers 1 by Azpiri
Publicat el 29 de maig del 2012

Tenim el plaer de presentar-vos la col·lecció de làmines Tape covers 1 by Azpiri, oficialment presentada i venuda a la darrera retromadrid 2012.


Tape Covers es tracta d'una edició limitada a 500 exemplars numerats d'un portafolis amb 8 làmines . Les característiques són:Llegir més

  1 28 29 30 31 32 33  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.