Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Arxius

Aquí tens una sel·lecció de fitxers que pots descarregar pel teu MSX.

AAMSX 21RU disc AAMSX 21RU disc Recopilatori de cançons, realitzat per Traposoft, per MSX-Music, MSX-Audio i Moonsound. Inclou NestorPlayer v1.0.
AAMSX 20RU disc AAMSX 20RU disc Aquest disc conté promos dels següents jocs: Bombaman, de Bomba Team; Speedline i Hen Pong Tai, de Traposoft.
AAMSX 19RU disc AAMSX 19RU disc Conté un assortiment de jocs BASIC de Traposoft, per MSX, MSX2 i Turbo-R.
AAMSX 18RU disc AAMSX 18RU disc Aquest disc conté tots els jocs del grup japonès Pastel Hope. Per MSX2 o superiors. Suporta MSX-Music.
AAMSX 17RU disc AAMSX 17RU disc
AAMSX 15RU disc AAMSX 15RU disc Conté els fitxers del concurs de gràfics de la 15 RU, el programa de comunicacions Coms6, i un directori d'utilitats per a PC per visualitzar imatges de MSX.
AAMSX 14RU disc AAMSX 14RU disc Conté els fitxers dels concursos de la 14 RU (gràfics, música i utilitats), i una recopilació d'utilitats. Requereix MSX-DOS2.
AAMSX 13RU disc AAMSX 13RU disc Conté els fitxers dels concursos de gràfics de la 9ª,10ª i 11ª reunió, del concurs de cançons de la 11ª reunió, i una recopilació de utilitats.

Pàgines:  1 2 
Menú
Arxius i fitxers
Àlbums de fotografies
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.