Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
El dia després
Publicat el 17 de juny del 2012

Són moltes les hores les que hem dedicat durant els últims 6 mesos, per a l'organització d'aquest últim esdeveniment i és gratificant veure que hem sortit airosos malgrat els problemes que sorgeixen a última hora i dels pocs recursos que disposem, però el més gratificant és saber que hem aconseguit que ho passéssiu bé. Per això us volem transmetre el nostre agraïment a tots els assistents, col·laboradors, organitzadors i expositors. La 41ª RU de MSX ha estat màgica!
Amb aquesta RU acabem les celebracions del nostre 20 aniversari, on hem exposat part de la nostra història. Ara ens toca començar treballar en la propera reunió que serà, com de costum, per a finals d'any.

Aprofitem per recordar-vos que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per expressar les vostres impressions i suggeriments en Twitter, en Facebook, en els fòrums de Karoshi, o enviant-nos un correu electrònic al compte de l'associació.

Ens veiem en la següent RU!
<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.