Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Actualitzaciˇ dels cartutxos d'Activision
Publicat el 25 de juny del 2014
En la passada reunió d'usuaris, la AAMSX va posar a la venda la primera remesa de cartutxos recopilatoris d'Activision. Aquest recopilatori tenia una sèrie d'errors que han estat corregits posteriorment, tant els jocs com els manuals inclosos en la mateixa ROM.

Així i tot, hi ha un parell de jocs que no funcionaran en segons quins ordinadors. Aquests jocs són el Rock and Bolt i el Ballblazer. Aquests problemes no són culpa del recopilatori sinó que són errors que ja estaven al joc original i que no hem estat capaços de solucionar. Rock'n Bolt només funciona en ordinadors MSX1 mentre que Ballblazer no pot funcionar en ordinadors MSX1: Això també succeïa amb les cassets originals d'aquests jocs.En la propera reunió, aquells que van comprar el cartutx podran passar per l'estand de la AAMSX per actualitzar-los. Aquesta actualització la començarem a fer després del concurs de la RU, quan l'organització tingui temps per posar-s’hi.D'altra banda, informar-vos que per a aquesta reunió no podrem tenir a temps la segona remesa de recopilatoris d'Activision. Aquesta sí que estarà disponible per a la RU46, el mes de desembre.


<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.