Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Novetats per la RU46
Publicat el 07 de desembre del 2014

Ja queda menys d'un mes per la propera RU i ja tenim una bona quantitat d'estands confirmats. Aquí us els llistem:

- MSXCalamar: Especialista en hardware divers per als nostres ordinadors: cables, disqueteres, adaptadors... Si vols alguna cosa en concret, contacta amb ell per correu i ho tindrà llest per la reunió.

- Txirilila: Un nou estand de merxandatge. La seva especialitat són les manualitats geek relacionades amb jocs retro, des de sprites fets amb hamabeads muntats en diferents suports, fins xapes o caixes personalitzades.

- MATRA: Tornen a la RU presentant una interessant reedició dels seus jocs Ark a noah, Sex Bomb bunny, Moscow 2024 i el Don't cock it up, que originariament van ser editats en format disc i que ara són publicats en cartutx, amb un packaging i unes carcasses de luxe.

- Retropixeladores: Després d'unes quantes edicions ausent, aquí els tornem a tenir, amb el seu estand ple de merxandatge divers com llibretes fetes amb disquets, hamabeads, clauers...

- CustomMSX: L' interessant projecte per muntar el teu propi ordinador 1chipMSX casolà segueix endavant, i ara alguns dels seur prototips ja disposa d'unes carcasses força maques. A algú l'interesa tenir un 1chipmsx 100% funcional amb 4 slots de cartutxos?

- La gaseta: Tornen a presentar un nou número de la seva revista en la que ens parlen de la programació de soft per MSX des de JAVA. La revista vindrà acompanyada per un joc que han desenvolupat fent servir les tècniques explicades a la revista. Tot això i mes sorpreses les podreu veure al seu estand.

- KAI Magazine: A la passada RU ens van visitar per vendre una reedició en disc dels seus jocs Lilo, No name i Nuts. Ara tornem per presentar una nova reedició en cartutx dels mateixos jocs, així com els nous projectes en els que estan treballant, com un port del joc Monkey Island per MSX i altres sorpreses.

- Gamerfreaks: Nou estand de merxandatge, especialitzat en samarretes.

- Retroscroll: El Website especialitzat en retroinformàtica i videojocs clàssics torna a la càrrega per muntar un gran estand. A més a més de promocionar la seva pàgina web, en aquesta edició també col·laboraran amb la AAMSX muntant una gran Arcade Zone, on trobarem fins a 6 ordinador MSX llestos per jugar.

- Plataforma convidada (ZX Spectrum): Si a la passada reunió vam poder disfrutar del commodore VIC20, ara és el torn d'un dels ordinadors que més èxit va tenir a Espanya: ZX spectrum. En una col·laboració entre elmundodelspectrum.com i la AAMSX, a la RU podrem disfrutar d'un estand amb una petita selecció d'ordinadors i hardware preparats per probar i jugar.

 I de moment això és tot. Estigueu alerta perquè d'aquí poc hi hauran mes sorpreses.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.