Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Darreres confirmacions
Publicat el 16 de desembre del 2014

Aquí us deixem un llistat amb les darreres novetats de cara a la propera reunió d'usuaris.

Comencem amb MSXArea, que presenta un nou número de la seva revista per aquesta edició, el sisè! 56 pàgines a color plenes d'articles bastant interessants , tot al preu de 8€. No la deixis escapar!

Per un altre banda tenim a Tulack, amb un estand de material de segona mà. Resulta bastant interessant perquè promet portar fins a 10 ordinadors MSX per vendre, de marques tant diverses com Sony, Sanyo o Phillips entre d'altres.

Acabem amb el darrer estand: Rafa Bollero i Manuel Dopico. Al seu estand podrem comprar el nou disc de versions de Manuel Dopico: KONAMI MSX BIG HITS COLLECTION 3. Rafa Bollero, ens mostrarà el prototip d'un projecte en el que està treballant. Encara no sabem de què es tracta.

 

Mes endavant anunciarem les novetats de la AAMSX, així com les xerrades i les presentacions que s'hi duran a terme durant la reunió. Tampoc ens oblidem del concurs, del cual el joc encara no estat anunciat.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.