Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Actualitzaciˇ del joc Batman
Publicat el 11 de gener del 2015

Com tots sabeu, els cartutxos del joc Batman que es van vendre a la passada reunió tenien un parell de bugs relacionats amb el so i amb els saves de partides. Tots dos ja han estat solucionats i ara toca actualitzar els cartutxos.

Per aquesta ocasió em optat per publicar una actualització per a que els usuaris puguin actualitzar els seus cartutxos des de casa fent servir el MSX.

Per fer això és necessari:

- Un ordinador MSX amb al menys 64KB de RAM i disquetera. També és vàlida qualsevol de les opcions d'emmagatzematge que hi han al mercat (ata-ide, ata-ide-cf, megaflashrom sd, lpesdmmc, megascsi...)

- Msxdos1 o superior.

A mes a mes de tot això també és necessari iniciar l'ordinador amb el cartutx posat i que inicii msxdos en comptes del joc. La manera correcta d'aconseguir això és fent servir un expansor de slots que permeti activar i desactivar subslots en calent, però també hi ha un altre mètode: insertar el cartutx al slot amb l'ordinador encès. Aquest darrer mètode és perillós i pot espatllar el vostre ordinador o cartutx. En cap moment la AAMSX es responsabilitza de qualsevol dany que l'ordinador pugui tenir per fer insertar un cartutx amb l'ordinador en marxa. Fes-lo servir sota la teva responsabilitat.

 El programa per actualitzar el cartutx funciona de la següent manera:

 batman.com bat.fix /p /sAB

- batman.com -> l'executable (inclòs a l'arxiu que us heu descarregat)

- bat.fix -> l'arxiu actualitzador (inclòs a l'arxiu que us heu descarregat)

- /p -> Feu servir aquesta opció si l'àudio PSG del joc no funciona al vostre cartutx.

- /sAB -> Indicar en què slot està el cartutx del batman. Si ho teniur en un expansor de slots, A indica el slot principal i B indicar el subslot en el que està el cartutx (exemple: /s21). Si el cartutx està en un slot principal, tant sols és necessari indicar-hi el paràmetre A (exemple: /s2).

Podeu descarregar l'arxiu d'actualització fent click aquí.

Naturalment, durant l'any, la AAMSX organitzarà alguna petita reunió per actualitzar cartutxos.  També ho farà a les properes RUs.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.