Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Millores a l'actualitzador del Batman
Publicat el 18 de gener del 2015

Després d'haver publicat una actualització del joc Batman, que funcionava en msxdos i que necessitava un expansor de slots o de l'us de procediments perillosos per als nostres ordinadors (introduir el cartutx amb l'ordinador en marxa) hem considerat que havien de canviar el format, millorar-lo, i ho hem publicat en format .rom Així, arribarem a un nombre mes gran d'usuaris.

Ara, aquells usuaris que tinguin un cartutx flash també podran actualitzar els seus cartutxos sense cap tipus de risc. Cóm? Grava la rom d'actualització al teu cartutx flash. Tot seguit, introdueix el cartutx flash al slot 1 i el cartutx del Batman al slot 2. Després inicia l'ordinador: Escull si vols que el joc faci servir el psg del cartutx (extern) o el de l'ordinador (intern) i llestos.

Aquells que ja hagin actualitzat el seu cartutx, no cal que facin servir aquesta rom: La actualització és la mateixa, tant sols canvia el format i el sistema per fer-lo servir.

Pots descarregar l'actualització fent clicant aquí.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.