Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
V Microcompo AY music-disk
Publicat el 11 de febrer del 2015

Durant els darrers mesos de del 2014 la AAMSX, en col·laboració amb culturachip, van organitzar un concurs de músiques per al xip AY-3-89xx, conegut entre la comunitat MSXera per estar inclòs a l'estàndard de tots els ordinadors MSX.

El concurs ja va finalitzar amb 10 cançons presentades, es van publicar els resultats i, durant la passada reunió d'usuaris, es va posar a la venda un musicdisk de 3 1/2 per poder escoltar les cançons als nostres ordinadors MSX.

Doncs be, per tots aquells que vulguin el disc, la AAMSX posa a disposició de tots un pack per a que podeu fer el vostre disc.

Podeu descarregar l'arxiu tot clicant aquí, o visitant la secció d'arxius de la nostra web. Al ZIP hi han inclosos els arxius del music disk així com el disseny de la etiqueta per enganxar al disket.  Per carregar el disc als vostres MSX, necessitareu un ordinador MSX1 o superior amb un mínim de 64KB de RAM.

Si el que vols es fer-te un CD amb les cançons del concurs, pots descarregar-te els arxius necessaris visitant la pàgina web de culturachip clicant aquí, o visitant la nostra secció d'arxius, on també està disponible.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.