Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Escalfem motors
Publicat el 03 de juny del 2015

Ja queda poc mes d'una setmana per la reunió, i ja tenim unes quantes novetats confirmades.

Comencem amb Vintagenarios & reprofactory. Pablibiris, de Vintagenarios, en col·laboració amb Reprofactory, portarà a la reunió diversos cartutxos del catàleg de reprofactory. Els jocs Uridium, Zombie incident, The cure, Bomb jack, i els nous Pang i Arcomage els podràs trobar a la venda en el seu estand.

A mes a mes dels jocs en cartutx, també hi haurà una altre novetat molt interessant: una petita remesa de controladores de disquet externes per MSX, basades en aquest projecte opensource: http://msxfdd720kb.blogspot.com.ar/

El seu preu serà de 33€

Per altra banda, també confirmen la seva assistència estands ja clàssics com Calamar, que tornarà a portar el seu catàleg de recanvis i accessoris per msx.

Aivalahostia també repeteix, i aquesta vegada podrem veure la nova carcassa que han dissenyat per el seu ordinador 1chip casolà, a més a més d'algun extra afegit força interessant.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.