Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Mes novetats per la propera RU47
Publicat el 05 de juny del 2015

Continuem amb la ronda de novetats per la primera reunió, la 47a.

Comencem amb MSXArea. Al seu estand, a més a més de poder comprar copies del seu darrer número de la revista MSXArea, el 6, també hi podrem trobar una molt interessant novetat: El joc booming boy, en cartutx, que es posarà a la venda per primera vegada a la reunió d'usuaris.

Booming boy és un arcade per MSX2 basat en el famós Bomberman. Podeu veure un vídeo del joc o descarregar-vos una demo jugable tot visitant aquesta pàgina web:

http://www.msxarea.com/juegos_esp.html

Booming boy, el joc mes la revista MSXArea número 6 es podran comprar conjuntament al preu de 30€, aconseguint així un descompte total de 3€. Junt amb el joc, també hi vindrà inclòs un Hamma Bead de regal del personatge del joc, que hi serà inclòs a dintre de la caixa. Totes aquestes ofertes tant sols estaran disponibles a la propera reunió d'usuaris.

Per l'altre costat, tenim l'estand de la Gaseta. Al seu estand, a mes a mes dels seus jocs per msx, també hi podrem trobar els darrers exemplars de la revista que va publicar a la pasada reunió. La oportunitat perfecta per aconseguir aquells números que encara no teniu a la vostra col·lecció.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.