Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Continuem amb les novetats per la RU47
Publicat el 07 de juny del 2015

Avui presentem dos estands bastant interessants.

El primer de tots es tracta de Roger Electronics, un nou grup que a dissenyat un nou hardware bastant interessant: Un Adaptador de MP3 a MSX/CPC/ZX.

Com molt be sabreu molts de vosaltres, els ports de casset dels nostres MSX tenen la fama de ser força sords. Si volíem carregar un wav o un mp3 havíem d'amplificar la senyal d'àudio tot el que es pogués per tal de que l'ordinador la pugui escoltar i entendre. Això, fins avui, es solucionava mitjançant l'us d'amplificadors d'àudio que necessitaven alimentació externa o piles per funcionar. El que Roger Electronics ha fet ha estat dissenyar una placa que amplifica qualsevol senyal d'àudio, per molt dèbil que sigui, sense necessitat d'haver de fer servir qualsevol tipus d'alimentació externa o piles. Això ho fa tot molt mes còmode per carregar qualsevol arxiu de so des de qualsevol reproductor com ara un telèfon mòbil o un reproductor de MP3.

El seu preu serà de 17,50€. Recordem que per fer-lo servir necessitareu un cable estàndard de casset per MSX. Què? No en teniu pas un a casa? Cap problema, Calamar en tindrà a la venta al seu estand.

L'altre estand per anunciar es tracta de KAI Magazine. Els veterans creadors tornen a la RU per muntar estand. Allà hi podrem comprar els seus jocs LILO, Nuts i NoName en cartutx o disquet i, a més a més, podrem veure el seu nou projecte en el que estan treballant i del que encara no en sabem res.<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.