Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Primeres confirmacions
Publicat el 14 d'octubre del 2015

Be, aquí tenim els primers estands confirmats per la propera reunió d'usuaris.

Comencem amb dos clàssics: MSXCalamar vindrà ben carregat de cables i recanvis per als nostres ordinadors MSX. Per un altre banda, aivalahostia ens tornarà a mostrar la darrera versió del seu ordinador 1chip MSX artesà.

Continuem amb la plataforma convidada. La gent de Un pasado mejor seran els encarregats de muntar un estand dedicat als ordinadors de la marca Amstrad. Passat, present i futur es trobaran a un estand on s'hi podran veure diversos ordinador de la marca executant jocs clàssics i creacions actuals. També vindran per promocionar la propera Amstrad Eterno, que serà la primera reunió d'usuaris d'ordinadors Amstrad del país que es celebrarà el proper 16 d'abril a la ciutat de Barcelona.

No es podem oblidar dels nostres amics de Retroscroll, el genial blog de videojocs retro que, a més a més de promocionar el seu blog, seran els encarregats de muntar l'arcade zone.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.