Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
KAI Magazine i Retropixeladores
Publicat el 07 de novembre del 2015

Es va apropant el dia de la reunió i continuem tenint mes i mes confirmacions. Per un costat tenim a KAI Magazine. A més a més del seu conegut catàleg de jocs com Lilo, Nuts i No name, presentaran un joc nou per aquesta reunió: Bomb Tournament, per MSX2 o superior. Es tracta d'un joc d'acció per 1, 2 o fins i tot tres jugador. Durant la reunió, s'organitzarà un torneig amb tandes de 3 jugadors: La millor manera de provar un joc multi jugador com aquest.

A més a més dels jocs esmentats, KAI Magazine també portarà caixes noves de cartró per jocs de MSX. Una manera diferent de guardar aquells jocs originals dels quals no conservem la caixa original.

L'altre estand es tracta de RetroPixeladoresFloppyDerno. Després d'unes quantes reunions sense vindre, ens tornen a visitar amb tot el seu catàleg de llibretes e imants de nevera fets amb hama beads.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.