Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Activitats i darrera confirmaciĆ³
Publicat el 03 de desembre del 2015

Bé, ja queden només dos dies per la RU. Per començar, en la secció de propera RU hem actualitzat la secció d'activitats programades. Entre les novetats es troba una xerrada d'Oscar Toledo (nanochess), que ens visita des de Mèxic, i la presentació d'un nou projecte de Sapphire de Z80ST-Software. Encara que no aquesta confirmat, hi ha la possibilitat d'una xerrada de Nerlaska sobre el seu projecte MSX-VR.

També tindrem dues competicions aquesta RU. Una a càrrec de Retroscroll que es farà amb el joc Warroid. Per un altre banda tenim a KAI magazine, que farà el mateix amb el joc que ells mateixos presenten com a novetat en aquesta reunió: el Bomb Tournament.

Acabem amb el anunci del guanyador i la presentació de les cançons que s'han presentat en el que ha estat la 6a microcompo AY volum 2. Ah, en relació amb això, aquí us posem una foto de una cosa que trobareu a la venda a l'estand de la AAMSX.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.