Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Noves confirmacions per la RU49
Publicat el 29 de maig del 2016

Aquí tenim dos nous estands confirmats plens de novetats: Imanok i Vintagenarios.

El primer dels estands és el de ImanokImanok  ens porta dues novetats molt interessants: la primera és la versió final del joc Uwol, Quest For Money, de Mojon Twins, portat a MSX2. El joc estarà a la venda en format disc. A més a més, també ens ensenyarà una actualització del joc Vampire Killer de MSX2.

El primer Castlevania va sortir a la venda el 26 de setembre del 1986 i una mica mes tard, el 30 d' octubre del mateix any, va sortir la versió de MSX2 amb un disseny i una jugabilitat força diferents. Mentre la versió de famicom és bastant lineal i arcade, la versió de MSX2 era un joc mes complex i amb molta exploració. El que fa aquesta actualització és apropar la versió de MSX2 a la versió de famicom disk system.

A l' altre estand tenim a Vintagenarios. El seu estand tindrà a la venda jocs del catàleg de Reprofactory. Títols com Uridium, The Cure, Arcomage o booming boy estaran entre d' altres, estaran disponibles al seu estand. També tindrà hardware com interfaces IDE o els musical memory mappers, també de reprofactory. Per la seva banda, pablibiris intentarà tenir llestos uns kits turbo 7Mhz per instal·lar als nostres MSX, i 10 plaques de só FM + registre F4, destinades a aquells ordinador MSX2 actualitzats a MSX2+, que afegeixen el nou logo d' inici de sistema, comptador de memòria i, de passada, el fm pac intern que tenien la gran majoria de MSX2+ que van sortir a la venda.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.