Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Matra i iniciativa nanochess a la 49RU
Publicat el 14 de juny del 2016

Matra Computer Automations tornarà a muntar estand i estarà, com de costum, amb els seus productes. Ara, per aquesta edició, Matra s'ha volgut unir a les diferents iniciatives d'ajuda a la greu situació familiar de l'Oscar Toledo (també conegut com @Nanochess). Amb la col·laboració de la AAMSX, es disposarà de diverses iniciatives per poder fer una aportació econòmica que pugui ajudar a sufragar les despeses mèdiques que ha d'afrontar.

El primer que ha fet Matra, és recuperar les còpies que tenia Bitwise dels jocs de nanochess. Això vol dir que tot l'estock disponible dels seus jocs es posarà a la venda (Mecha9, Mecha8, Princess Quest i ZombieNear). Hi ha poques unitats, però la venda dels jocs ajudarà econòmicament a l'Oscar.

DespÅ•es, a l'estand de la AAMSX, en col·laboració a la iniciativa de Matra, es disposarà de dues formes per poder fer una aportació econòmica:

  • Hi haurà una guardiola, on es podrà fer el donatiu en metàl·lic que cadascú cregui convenient.
  • Oferint una aportació de 5 euros a canvi d'una Cassette Head Cleaner, on Óscar s'en portarà el 100% d'aquests 5 euros.

Al final de la RU la AAMSX realitzarà el recompte de tot el recaptat davant tots els assistents.

Per a més informació sobre la situació d'Oscar Toledo podeu llegir els següents comunicats:

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.