Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Confirmacions de darrera hora: VGsource i A-labs
Publicat el 01 de desembre del 2016

Doncs be, tenim el plaer de presentar-vos dues novetats bastant suculents de cara a la propera ru d'aquest dissabte.

Comencem amb Vgsource, que al seu estand mostrarà el seu nou projecte en el que encara hi està treballant i del que encara no hi sabem res de res. També posarà a la venda mes unitats del seu joc Trun, per MSX1

Continuem amb A-Labs, que no munta estand però que porta a la RU dues maquinaris molt interessants...

El primer de tots es diu usbtopia, una interfaz per msx que ens permetrà connectar teclats i ratolins usb als nostres MSX per poder-los fer servir com comandaments o ratolins. És la alternativa perfecta per aconseguir un nou ratolí per al teu MSX sense haver d'anar al mercat de segona ma.

L'altre maquinari es diu blacktyper. Es tracta d'un cable que, connectat al port paral·lel del teu MSX i, amb l'ajut d'un soft que hi carregarem al mateix, converteix el nostre MSX en un teclat usb que podràs fer servir al teu pc, mac o dispositiu compatible. Tota aquesta informació i mes la podràs consultar a la seva plana web.

Tots dos els podrem trobar a l'estand de la AAMSX, però molt de compte que hi han molt poques unitats.

Però aquí no acaba tot, doncs A-labs farà una presentació d'un nou hardware del que encara no se sap res i que presentarà a la RU de manera oficial. Així, si et vols assabentar de què es tracta, hauràs d'estar a la RU durant les xerrades de la tarda. A la secció de propera RU tens un llistat amb totes les activitats programades.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.