Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
(Novetats!) Imanok i MSXCalamar en la 51a RU
Publicat el 02 de juny del 2017

NOVETATS!
Per un accident laboral, la Krakengraph no estará disponible en aquesta RU. Haurem de esperar a la següent.

No os preocupeu! Hi estarà a la RU amb els seus cables. I per compensar, la falta de la Krakengraph, ens ha comentat que està treballant en un expansor de slots i en una targeta de só!

Original:
Comencem amb la ronda d’estands confirmats, i ho fem amb dos clàssics: Imanok i MSXCalamar.

En aquesta edició, Imanok tindrà a la venta unitats del seu darrer joc: Tina’s Adventure Island. Un joc de plataformes en scroll horitzontal per ordinador MSX1 o superiors amb almenys 16kB de RAM.

MSXCalamar no serà menys, i també porta coses noves. A mes a mes dels seus cables i recanvis per reparar els nostres ordinadors MSX, al seu estand podrem veure en primícia el seu nou projecte: Krakengraph, una tarja gràfica per ordinadors MSX compatible amb les mítiques gfx9000 o les mes recents powergraph v9990.

Amb la recent publicació de nous jocs per aquesta tarja, Krakengraph sembla una proposta molt interessant si volem evitar duanes o costos d’enviament elevats.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.