Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
VG Source i novetats varies
Publicat el 12 de juny del 2017

Tenim un nou estand confirmat, VG source, que tornarà per vendre copies del seu joc Trun per MSX1.

Per altra banda, us informem que a l’estand de la AAMSX, a més a més de vendre estocs de jocs com Gauntlet, Batman o Uwol, també tindrem re-edicions de jocs com el Oniric Kung Fu de Oniric Factor i, si tot va be, tornarem a rebre una petita remesa de Head over Heels.

A més a més de tots aquests jocs, hem de destacar que A-Labs ens ha enviat un Black Typer i un USBtopia per vendre durant la reunió. Black Typer és una interfície que, connectada al port d'impressora del nostre ordinador, converteix el nostre MSX en un teclat o en un comandament per al nostre pc/mac. Per un altre banda, USBtopia, ens permet connectar qualsevol ratolí USB (amb o sense cable) al teu MSX: Aquesta és una alternativa molt interessant si encara no tenim un ratolí per al nostre MSX o si ens ve de gust fer servir un ratolí sense cable i òptic. USBtopia també ens permet connectar un teclat USB i fer-lo servir com si fos un control pad.

S'ha de destacar que part dels beneficis de les vendes del USBtopia i del Blacktyper aniran a la AAMSX.  Gràcies A-Alabs!

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.