Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
CARMELOCO i KAI
Publicat el 02 de maig del 2018

Continuem amb els estands confirmats, i aquesta vegada ho ferm am Carmeloco, que s’estrena a les reunions com a expositor. Al seu estand, a més a més de muntar una Zemmix Neo per a que els visitants puguin provar-la, també mostrarà uns nous cartutxos amb lector de targetes SD que està fabricant i que es faran servir per publicar un joc encara no anunciat. Després, aquells posseïdors d’una targeta Carnivore2 podran anar al seu estand per fer-hi una actualització gratuïta del firmware amb la darrera versió disponible.

Continuem amb KAI. Si be no porten joc nou a la venta per aquesta reunió, sí que hi tindran a la venta còpies dels seus jocs ja publicats. A més a més, al seu estand hi podrem veure i provar una versió quasi acabada del seu joc Life on Earth, i una versió molt avançada del seu altre projecte,  el Secreto de los cuatro vientos, que ja varen presentar a la darrera reunió.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.