Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Nous estands
Publicat el 03 de gener del 2019

Continuem amb mes estands. En aquesta ocasió arriba el torn de dos expositors especialitzats en maquinari per MSX, com són Pablibiris i Xavirompe, que porten coses molt interessants.

Comencem amb Pablibiris, que tindrà a la venta targetes tant interessants com...


  • Plaques d’ampliació a 4MB
  • TSXDuinos
  • TZXDuinos
  • SD Mappers d’un Megabyte
  • Cartutxos FM-pac

I, a més a més, si els components necessaris arriben a temps, és molt probable que tingui adaptadors de cartutxos per a la Raspberry Pi, i un prototip operatiu de la tarja Wozblaster Enhanced.

Després, Xavirompe, ens tornarà a portar la seva popular tarja rookie drive amb novetats molt interessants, i és que amb el nou driver programat per konamiman, la rookie drive pot treballar amb disqueteres externes USB, podent treballar i donar format a discos de fins a 1.44MB. Tots els posseïdors d’una rookie drive poden anar al seu estand per actualitzar les targetes. Aprofitant la publicació del nou driver, rookie drive també vendrà disqueteres externes USB i els usuaris que tinguem una casa, estem convidats a portar-la i provar-la per comprovar la compatibilitat.

Per acabar, al seu estand hi tornarem a tenir els prototips de la XSWifi i els controladors d’Arkanoid que, ara mateix, ja són compatibles amb una versió encara no publicada del joc neo pong 512 de z80st-software.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.