Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Micoco Hardware i CustoMSX
Publicat el 10 de gener del 2019

Segueix creixent la llista d’estands. Aquí us presentem dos estands mes que han confirmat la seva presència: CustomMSX i Micoco Hardware by Carmeloco.

Els primers ja són molt coneguts a les reunions, doncs la seva assistència ha estat ininterrompuda des de fa molts anys. El seu projecte, el CustomMSX segueix evolucionant poquet a poquet tot corregint errors i millorant petits detalls.

Tot això ho podràs comprovar a la seva paradeta dintre de la party zone.

Després, Carmeloco repeteix visita. Aquesta vegada ho fa sota el nom de Micoco Hardware, i al seu estand hi trobarem novetats en hardware força interessants. A nivell d’exposició hi podrem veure coses com la popular Zemmix Neo i la nova Mistica FPGA16, un clon de la  MIST FPGA amb algunes millores destacables com són una sortida de vídeo A/V i RGB, que la MIST original no porta. També tindrà en exposició els seus expansors de slots i cartutxos SD. A la venta, el que tindrà són adaptadors de mouse PS2 per MSX i els ja coneguts adaptadors Joymega, que ens permetrà connectar un comandament de sega megadrive de 3 o 6 botons als nostres MSX.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.