Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
MATRA i unepic_Fran
Publicat el 13 de gener del 2019

Ja queda menys per tancar la llista d’estands confirmats. En aquesta ocasió presentem els estands de Unepic_Fran i MATRA.

Unepic_Fran presenta joc nou: Prisoner of War, joc de sigil i acció per ordinadors MSX1 o superiors que ens recorda molt la saga Metal Gear...

En posaran a la venta dues versions, una en anglès i un altre en castellà. Alerta, Unepic_Fran no vindrà sol, ja que els coneguts músics de la escena MSXera WYZ i Gryzor87 (que són els autors de la música del joc) també hi seran presents, tot un luxe.

Continuem amb MATRA, que posa l’olla grossa dintre la petita i presenta al seu estand un bon munt de jocs nous i reedicions. La llista aquí:

- Buddhagillie (GW’s Workshop): shoot’m up per ordinadors MSX1 o superiors

- Quest for the Golden Chalice (Óscar Toledo Gutiérrez): Un action RPG que ens recorda el joc Adventure de la Atari VCS2600.

- Inq & Suq vs Nightmare: (GW’s Workshop): Joc d’acció per ordinadors MSX1 o superiors

- Module Man (Óscar Toledo Gutiérrez): Port millorat i adaptat per MSX1 del joc homònim que anys enrere va ser publicat per els ordinadors Dragon32 i Tandy CoCo.

- Shoulder Blade OVERDRIVE(GW’s Workshop): Un joc de trets i acció del estil Space Harrier. Tot una meravella tècnica per ordinadors MSX2 o superiors.

- Hans' Adventure (TPM): Reedició del joc de laberints i supervivència. Versió vitaminada respecte la versió presentada a la MSXDEV 2010, tot incloent un bon editor de nivells.  A dintre del mateix cartutx hi trobarem un altre creació de tpm: Stan the Dreamer, un "point and click" de 16KB per ordinadors MSX1 o superiors.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.