Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Z80Workshop i exposici├│ Sirelion
Publicat el 15 de gener del 2019

Ja queda menys d’una setmana per la propera RU i encara tenim estands per anunciar. En aquesta ocasió parlem de Z80Workshop i d’una exposició de portades de Sirelion.

Z80Workshop ja ens va sorprendre als visitants la passada RU amb les seves propostes en les que estava treballant. Recordem:

- PSX4MSX, un cartutx que ens permet connectar palanques de control de la norma PSX1 i PSX2 als nostres MSX, tot permetent mapejar qualsevol botó de la palanca de control a qualsevol botó del teclat. Això resulta idea per jugar a quasi qualsevol joc des de la palanca de control sense haver de fer servir el teclat del nostre MSX.

- KBD2MSX: Cartutx que ens permet connectar teclats USB als nostres MSX.

- Plaques de cartutx flash de 512kilobytes (4megabits) i de 64kilobytes lineals. Una alternativa interessant per aquells desenvolupadors que desitgin publicar els seus jocs en cartutx.

A més a més de tot això, també tindrà a la venta diversos cables RGB per diversos models de MSX i una nova versió del ja popular Joymega en versió micro que, segons diuen, és ara mateix la mes petita del mercat.

Després tenim una exposició de portades de videojocs dissenyades per Sirelion. De la mà del creador, Sergio Cabanillas (Sirelion), artista il·lustrador de les caràtules i MATRA, que ha publicat una gran quantitat de jocs amb els seus dissenys, podrem gaudir d’una exposició que instal·larem al rebedor de la sala principal

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.