Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Zestiu80 - Àrea de creació de jocs en ordinadors de 8 bits organitzada per AAMSX
Publicat el 20 de juny del 2019

Els dies 13 i 14 de Juliol, de 9 del matí del dissabte a 17:00 del diumenge, AAMSX estarà present a la LanParty Castellbisbal organitzant l’àrea Zestiu80. Un espai per aprendre a fer jocs per MSX i altres ordinadors de 8bits.

Es una àrea-taller intensiva de 32 hores durant 2 dies consecutius dins de la Castellbisbal lanparty. L'àrea contarà amb tutors i creadors de videojocs per la norma estàndard d'ordinadors MSX amb base de microprocessador z80. Però es oberta a ensenyar a fer videojocs amb qualsevol alte ordinador dels 80. En saps? Vols compartir el teu coneixement? Vine-hi doncs!. Contacta amb info@thepetsmode.com.

Com apuntar-se?

Segueix el protocol habitual per inscriure't a la Castellbisbal lanparty. Fes la inscripció aquí i afegeix al teu nickname _z80 així sabrem que vol estar a l'àrea que tindrem reservada. Les places son limitades. Preu 3€.

Si ets estudiant d’informàtica, creatiu de videojocs, apassionats dels 8 bits, amant del pixelart,...Vine! Cal que duguis un ordinador compatible PC o MAC per poder desenvolupar i dissenyar el teu propi joc. Els ordinadors MSX i perifèrics respectius els posem des de la AAMSX.

Què es farà?

Anirem avançant per mini xerrades temàtiques les diferents parts necessàries per entendre com fer videojocs en ordinadors de 8 bits. Seran 6 parts que anirem fent a mida que avancin les hores de la lanparty. En l'àrea, tindreu informació, documentació, dossiers, codi base, accés a programes de gràfics, seqüenciadors musicals per anar fent les vostres creacions i posar en pràctica tot el que aneu aprenent. També aniran passant per l'àrea convidats-experts que us donaran un cop de mà.

L'ordre de les xerrades i temàtiques es aquest:

  • Conèixer la màquina, l'ordinador i les seves capacitats. Conèixer la motivació de cada un per orientar el que apendrem.
  • Introducció al llenguatge Assemblador per Z80. Presentació d'eines de creació de jocs i ROMs fent ús d'ordinadors PC/MAC.
  • Modes de video. Pintar gràfics. Pixelart.
  • El control del teclat i del joystick.
  • Chiptune. El xip que fa la música. Programes per, fer-ne i com, reproduir música i efectes de só.
  • Extra: Tècniques avançades de creació de jocs. Mapes de nivells, intel·ligències, algorismes,...

T'animes? :-)

Enllaç Relacionat [Feu Click aquí]
<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.