Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Exposiciˇ 20 aniversari
Publicat el 25 de novembre del 2011

En aquesta 40 Reunió d'Usuaris de MSX complim 20 anys organitzant aquest esdeveniment i per celebrar-ho anem a realitzar una exposició fotogràfica i de material relacionat amb les RUs.

Al setembre de 1991 es va realitzar una reunió d'usuaris de MSX, amb la intenció de promoure activitats per mantenir viu el sistema. Aquesta es va fer periòdica, i va ajuntar a grups que feien jocs, hardware, fanzines i marxandatge per MSX, amb usuaris. El temps va passant i aquest esdeveniment ha continuat fins a l'actualitat, mantenint el mateix esperit: reunint usuaris, mostrant nous projectes, oferint activitats i sobretot, fent nous amics. 

Tot això i més ho hem recopilat en una col·lecció de 60 fotografies que podreu veure en el rebedor de la sala d'actes. També s'exposarà material, tals com a discos, jocs o fanzines publicats en aquests 20 anys de reunions.

Estàs preparat per a un petit viatge al passat?

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.