Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Dos estands mes
Publicat el 28 de novembre del 2011

S'apropa la data de la RU i segueixen arribant reserves d'estands. Aquesta vegada es tracta del grup Holandès TNI (The New Image) i de l'Alifort Chapas.

The New Image, el primer estand internacional que confirma estand per aquesta RU, ens mostrarà un parell de projectes en els que hi estan treballant ara mateix. Per un costat tenim el Gauntlet programat per Roberto Vargas (k0ga), una versió millorada, adaptada i optimitzada per msx2 fent servir com a base la versió que va sortir l'any 1985 per MSX1 de la ma de Gremlim Graphics. A la RU podrem veure l'estat actual del projecte, el qual sembla que estarà acabat l'any 2012. Per altre banda, Patriek Lesparre (GuyveR800) ens mostrarà el Moonsound Music Studio, un programa per MSX que ens permetrà composar cançons per a la tarjeta Moonsound.

Acabem amb Alifort Chapas que, com ja va sent habitual, muntarà un estand amb el seu variat marxandatge MSX (clauers, xapes, pòsters, imants,...)

Amb aquest, ja són 7 els estands confirmats i sembla que en breu hi vindran mes.
<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.