Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Va finalitzar la 40 RU
Publicat el 22 de desembre del 2011

I una vegada més acabo una altra RU. Novament des de la AAMSX volem traslladar-vos nostres més sinceres gràcies per haver assistit a l'esdeveniment. L'edició número 40 ha suposat per la AAMSX un abans i un després, un punt d'inflexió en el qual desitgem seguir molts anys més recolzant al sistema i fent que els usuaris que sou els principals baluards de l'estàndard, gaudiu d'aquesta ocasió única de participar en un punt de trobada comuna.


Agrair profundament a tots els grups que han participat en aquesta RU i també a la gent que heu assistit de fora de Catalunya i de l'estat espanyol amb tota la il·lusió del món, ja que doneu major prestigi a la trobada i a la AAMSX.

I per descomptat també al grup Crisis Alma, per haver-nos donat una fantàstica fi de festa, aportant un esdeveniment històric amb el seu concert, ja que aquest tipus d'esdeveniment solament es donava a Japó. És gratificant veure que el MSX segueix viu després de tantísimos anys.

Salutacions i llarga vida al MSX. 
<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.