Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Disc 20 aniversari
Publicat el 12 de juny del 2012

Per aquesta RU, que es troba dins del 20 aniversari de la AAMSX, tenim un obsequi molt especial per als assistents que participeu en les activitats de la reunió. Es tracta d'un disc de 3.5" amb material que ens han ofert col·laboradors i amics de la AAMSX.

 

Estem segurs que molts de vosaltres encara recordeu els discos de les velles reunions, que es regalaven als visitants just quan compraven l'entrada per la RU.

Els que obtingueu un dels discos, podreu gaudir d'una demo de l'adaptació del Gauntlet per MSX2, el joc complet Pengo (cedit per Paxanga Soft), la banda sonora del joc Genesis: dawn of a new day (proporcionat per Retroworks), i de moltes més coses.

Per acabar, aprofitem per recordar-vos que, entre els stands i la party zone, tenim molt poc espai lliure. Tant si vols muntar stand com si vols participar en la party, us recomanem que feu ja les reserves.

<< Tornar
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.