L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies
> primer semestre del 2008 <
segon semestre del 2008
primer semestre del 2009
segon semestre del 2009
primer semestre del 2010

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

Reunions anteriors

  Més esdeveniments.

Des de l' AAMSX volem proposar-te noves activitats "retro" per aquest estiu. I és que quan pujen les temperatures i es fa difícil aconseguir dormir, què millor que una bona party per a refrescar l'estiu?

VINTAGENARIOS PARTY 2008

Reunió multisistema a la zona de Llevant.
Lloc, Centre "La Moleta" Carrer Pintor Genoves s/n Torrent, Valencia, SPAIN
Dies 9,10 i 11 d' Agost de forma ININTERRUMPIDA.
Entrada lliure y DE FRANC.

Estigueu alerta a la web de l'AAMSX, o als fòrums de zonadepruebas, perquè pròximament es publicarà més informació sobre l'esdeveniment.

Postejat el 26 de Juny 2008, 18:40   


  Als compradors del joc Traffic Jam a la darrera RU.

S'han detectan uns errors d'imprenta a la paginació d'alguns dels manuals de la edició en catutx del joc ‘Traffic Jam’, que es va vendre a la passada RU de Barcelona.


Si és aquest el vostre cas, contacteu amb nosaltres per canviar el manual defectuós per un de nou (us el podem enviar per correu quan rebem el defectuós o el podeu canviar en persona a la propera RU de Barcelona). Aquest petit problema ja ha estat arreglat a les unitats que es posaran a la venda el proper esdeveniment del 25è aniversari que es celebrarà a Madrid i també properament a la MSX Cartridge Shop. Disculpeu les molesties.

Postejat el 20 de Juny 2008, 18:15   


  Celebrancions del 25è aniversari de l'MSX a Madrid.

Com tots ja deveu saber, aquest any l'MSX celebra el seu 25è aniversari. A la passada RU de Barcelona, es va fer un brindis amb cava per a celebrar-ho un cop acabada la RU. Ara, la AUIC, en col·laboració amb la MSX Association, organitzen la MadriSX 25 aniversario al centre cultural el Greco, en el barri de Batán, a Madrid. L'horari serà de les 10:30 fins les 18:00 i tothom hi està convidat. La llista d'activitats encara no està publicada, però ho publicaran ben aviat a la web de la AUIC.


Des de l' AAMSX, animem a tothom que pugui que hi faci una visita, doncs la cosa pinta molt be. Sembla ser que hi haurà una petita exposició de diferents models d'MSX (alguns d'ells rareses difícils de trobar), i de revistes especialitzades de l'standard. També hi haurà venda de merchandising variat, i alguna sorpresa més que encara està per confirmar.

També dir-vos, que la MSX Association ha obert una nova web en anglès, on aniran publicant una llista amb tots els esdeveniments que es vagin celebrant a Europa per motiu del 25è aniversari del MSX.

Postejat el 17 de Juny 2008, 16:53   


  Moltes gràcies a tothom.

Com tots vosaltres sabreu, el passat dissabte dia 7 de Juny es va celebrar la 33a reunió d'usuaris d'MSX. Amb un increment molt notable d'stands i de visitants, podem dir que la reunió ha estat tot un èxit.


A tots els visitants, als expositors, i també a tots aquells que ens han donat un cop de mà en aquests tres mesos que hem estat organitzant l'esdeveniment, des de l'AAMSX els hi volem donar les gràcies, ja que sense vosaltres aquesta RU mai hagués estat possible.

Ara, arriben més temps de canvis, canvis que creiem que són necessaris per a millorar i fer una RU, la 34a, encara molt millor. Fins llavors, estigueu alerta a les actualitzacions de la web!

Postejat el 9 de Juny 2008, 14:10   


  Els horaris de les activitats..

Els horaris de les activitats programades dintre de la propera RU de Barcelona ja han estat publicats. La llista complerta la pots consultar fent click aquí. Entre les activitats, s'ha de destacar la presentació individual que farà cada stand, així com el consurs de Puyo Puyo que durà a terme a l'stand de La SeKTa..

Malgrat tot, com no sabem quant pot durar cada activitat (per exemple, les presentacions es poden allargar més o menys en funció del nombre d'stands que vulguin fer presentació, o del nombre de preguntes formulades després de cada presentació), l'hora que hi ha programada pot variar fàcilment respecte l'hora publicada a la web.

Postejat el 2 de Juny 2008, 20:00   


  MSX Association.

Mr. Shiozawa, membre de la MSX Association, estarà present a la propera RU de Barcelona. La seva intenció és conèixer una mica l'ambient MSX que hi ha al pais, així com les nostres reunions semestrals. Aprofitant l'ocasió, també montarà stand a la reunió, on possarà a la venda merchandising de MSX variat(samarretes, enganxines...)

Ja feia molts anys que la RU de Barcelona no rebia cap visita japonesa. Va ser a l'any 2000, en la que va ser la Ru més important hi ha hagut, tant en nombre de visitants com en nombre d'stands.

La data de la reunió s'acosta, tant sols queden 6 dies per una RU que promet molt. El dia 7 de Juny t'esperem a les Cotxeres de Sants, a partir de les 10 del matí. No hi pots faltar!

Postejat el 1 de Juny 2008, 19:40   


  Moai-Tech.

Un dels stands clàssics de les darreres RUs no podia faltar. I és que, quan ningú s'ho esperava, apareixen per confirmar el seu stand.

Moai-Tech són els responsables d'un web-fanzine que porta el seu mateix nom. Actualment porten 5 números però encara no hi ha data definida per el proper número.

A més a més del web-fanzine, moai-tech ens ha soprès a tothom els últims anys amb la fabricació de merchandising casolà amb temàtica msxera (enganxines, figures, posa gots, imants...). Precissament aquest any, al seu stand, tornaran a possar a la venda més merchandising.Amb aquest, ja són 9 els stands confirmats, stands de tot tipus, amb molta varietat. T'ho perdràs?

Postejat el 28 de Maig 2008, 20:30   


  Un nou Stand internacional.

Va ser allà al desembre del 2005 quan la RU de Barcelona va rebre per última vegada una visita internacional. Llavors, els holandesos Team Bomba, creadors del joc Bombaman, ens van visitar i varen ensenyar l'estat actual d'un dels seus projectes.

Ara toca el torn del grup holandès The New Image (TNI), amb la preséncia de Patriek Lesparre (GuyveR800) i Roberto Vargas (K0ga). Al seu stand podreu veure els jocs en els quals estan treballant actualment: Guru Logic Champ i Gaunlet, tots dos per MSX2.

Amb aquest, ja són 8 els stand confirmats i l'espai lliure disponsible per stands és cada vegada menor. És per això que recomanem a tots els possibles expositors que facin reserva el més aviat possible.

Postejat el 23 de Maig 2008, 18:13   


  Nous productes disponibles a l'stand de l'AAMSX.

Les novetats per a la propera RU de Barcelona segueixen arribant. Ara es tracta d'un cd de música MSXera, i un nou joc japonès.

Música de MSX - Stage-01, és la primera de les maquetes que Juan Manuel Garcia Rojas ha publicat. En el CD trobaràs temes de jocs de MSX com Pippols o King's Valley versionats amb una guitarra elèctrica. A més a més de la versió normal del CD que l' AAMSX possarà a la venda al seu stand, també hi haurà disponible una sola copia d'una versió especial amb extres. Aquesta serà propietat del subcampió del concurs de Puyo Puyo que l' AAMSX organitza dintre de la RU.Per altre banda, tenim el Carnival Bomb, joc que podrem possar a la venda a la RU gràcies a en JuanMi Ortuño, que, desinteresadament, ha fet d'intermediari amb els japonessos per fer-ho possible.   Carnival Bomb és un joc de puzles. Els seus requisits mínims són un ordinador MSX2 amb 64KB de RAM, 128KB de RAM de vídeo i disquetera de 3 1/2. Opcional és disposar de MSX Music (més conegut com FM-Pac) si volem disfrutar d'una música amb millor qualitat. El joc vindrà en dos formats diferents a la mateixa caixa: un mini-cd de 8cm per a poder ser jugat amb un emulador i un diskete de 3 1/2 per a poder jugar amb un MSX real que disposi de disketera. El seu preu serà de 10 euros i part dels beneficis de les vendes aniràn destinats a l'AAMSX i l'organització de futures reunions.Per últim, recordar als possibles expositors que encara no han fet reserva, que cada vegada queda menys espai lliure per stands. És molt possible que en els pròxims dies s'hi afegeixin dos stands més a la llista, i això deixaria la llista quasi complerta. Per consultar la llista d'stands confirmats, podeu fer-ho a la secció Pròxima reunió, o fent click aquí.

Postejat el 20 de Maig 2008, 20:05   


  I ara, la SeKTa.

La llista d'expositors per la propera RU de Barcelona s'actualitza, ara gràcies a La SeKTa. Posaràn a la venda uns quants Joy-Mega (Adaptadors de comandaments de Megadrive a MSX), algun Novimatch (clons dels clàssics Telemach de gran qualitat fets a mà) i ensenyaran l'última versió del projecte en el estàn treballant:El Danger Mouse, un adaptador de mouse ps2 a MSX.A més a més de tot això, seran els responsables de l'organització del concurs de Puyo Puyo. Breument, publicarem les normes del concurs, així que estigueu alerta a les actualitzacions de la web!

Postejat el 17 de Maig 2008, 23:50   


  Un altre stand més.

Segueix creixent la llista d'expositors per a la propera RU de Barcelona. En aquesta ocasió, tenim el plaer de presentar l'stand de Z80ST Software, el responsable del qual, Sapphire, està treballant dur en un ambiciós projecte: Qbiqs, el joc que ens mostrarà al seu stand.Qbiqs és un clon del conegut Quarth de Konami. És per MSX1, tant sols necessita 16KB de RAM i, a més, gaudeix d'un suau scroll pixel a pixel, tant al mode d'un sol jugador, com en el mode de dos jugadors (on l'scroll és independent per a cadascun).

A l'stand, a més de mostrar el joc en el seu estat més avançat, també donarà la possibilitat als visitants de dibuixar mapes per al joc. Els millors, podrien ser inclossos a la versió final del joc :)

Us recordem que, per a més informació, pots visitar la sección propera reunció, o fer click aquí.

Postejat el 15 de Maig 2008, 17:35   


  Cartutxos

Ja ho diu el refrany: "Més val una imatge que mil paraules".  Per anar obrint boca, aquí us deixem unes imatges amb el disseny dels cartutxos que l' AAMSX possarà a la venda a la propera RU de Barcelona.  Fes click a les imatges per veure-les a major resolució.


D'aquí poc, tindreu penjades a la web unes fotos amb l'acabat final dels cartuxos. Fins llavors, estigueu alerta i no us oblideu d'anar visitant la web!!

Des de l' AAMSX volem donar les gràcies als creadors dels jocs que, de forma desinteresada, han cedit tots el beneficis de les vendes a l'AAMSX. Moltes gràcies :)

Postejat el 9 de Maig 2008, 11:20   


  Nou stand confirmat

La llista d'expositors comença a créixer poquet a poquet amb l'arrivada dels responsables de la revista Call MSX. Al seu stand tindràn a la venda un nou número de la seva revista Call MSX. També es posarà a la venda números antics, el que resultarà una bona ocasió per aquells que vulguin completar la seva col·lecció.

Avui dia, Call MSX és l'única revista impresa de MSX en llengua castellana que segueix activa. Amb 7 números publicats (i un especial en llengua anglesa per a la fira de Bussum 2005, Holanda), Call MSX retorna amb l'esperat número 8 que, per falta de temps, no va poder ser publicada a la passada RU de desembre.

Després, també gràcies als responsables de Call MSX, l'stand de l' AAMSX posarà a la venda el joc Lucky Darts, dels holandesos Delta Soft. El joc es posarà a la venda a l'stand de l'AAMSX i part dels beneficis aniràn destinats a la financiació de futures RUs.

Postejat el 27 d' Abril del 2008, 13:10   


  Més novetats de la próxima ru

Durant les últimes setmanes, dins de l'AAMSX, s'ha vist necessari ressaltar diverses coses referents a l'organització de la última RU.

La primera de totes és recordar a tots els possibles visitants i expositors de que aquest any tant l'entrada com els stands són gratuïts. Des de l'AAMSX hem pensat que les pròximes RUs han de ser celebrades a altres locals, pel simple fet de que el local actual ens sembla car i poc equipat. Fins a dia d'avui les RUs han estat subvencionades gràcies al pagament d'entrades i stands, però hem cregut necessari canviar aquesta política i buscar maneres diferents de subvencionar futures RUs. Una de les accions empreses per l'AAMSX és la venda de cartutxos que es posaran a la venda a la propera RU. Els beneficis d'aquest aniran exclusivament destinats a l'organització de futures reunions. Aprofitem per donar gràcies a ToyBox, Lemonize i a l'Imanok per la seva col•laboració.

Per últim, voldríem recordar als possibles expositors la recomanació d'avisar i/o confirmar com més aviat millor la seva visita a la pròxima RU. Una llista més gran d'expositors sempre pot garantir-nos una major afluència de visitants.

Postejat el 25 d'Abril del 2008, 15:15   


  Neix la nova AAMSX

Actualment l'AAMSX ha patit canvis en la seva organització, és a dir, que els seus membres s'han actualitzat. Es pot veure com una nova versió, l'AAMSX v2.0, però en fase beta. Tot just estem començant!.

Un grup de gent nova s'ha unit amb moltes ganes de tornar a reactivar antigues activitats realitzades per l'associació, unes activitats que sempre han estat d'interès per l'usuari, i també amb ganes de crear-ne de noves. Com ho farem? Senzill. L'enfocament actual de les Reunios d'Usuaris (més conegudes com a RUs) ha de canviar, aquest canvis s'han d'enfocar de manera que motivin la assistència dels usuaris i d'aquesta manera avançar cap a RUs molt més dinàmiques, animades i amb actes que ens facin gaudir a tots.

Des d'aquesta versió 2.0 ja hem començat ha treballar en aquest aspectes per aconseguir-ho. Qui saps... potser algun canvi de local, alguns projectes ocults, noves activitats i concursos, etc... coses que poden tendir a l'infinit.

Recordeu les reunions de Badalona amb aquell caràcter local i desenfadat que tenien?. Amb la intenció de recuperar-les, s'ha creat la MUM (Msx Users Mataró). La MUM és una entitat que vetlla per la creació de les ara anomenades COMA (COncili de MAtaró). Ja veurem si en un futur ens pode oferir alguna activitat. Com molt bé el seu nom indica seran unes reunions a la capital Maresmenca de Mataró.

¿Recordaís las reuniones de Badalona con ese carácter local y desenfadado que tenían?. Con la intención de recuperarlas, se ha creado la MUM: MSX Users Mataró, una entidad que vela por la creación de las que ahora se llamarán COMA (COncili de Mataró) y bueno, ya veremos si en un futuro nos puede ofrecer alguna actividad más.

Les COMAs seran un lloc ideal per poder presentar i mostrar nous projectes, dialogar amb altres usuaris, fer unes partidetes amb el teu ordinador preferit. Seran més petites, però no menys importants, que les RUs de Barcelona. Potser serà un lloc ideal per poder presentar projectes secrets mostrats en exclusiva abans de ser mostrats a la resta a la humanitat? A la primera ja va passar... En definitiva, un espai per poder passar una bona estona al voltatn de l'MSX. Vine i gaudeix-lo!

Ara ja hem començat a fer el primer pas, el segon només depèn de TU. Vine i participa activament a les RUs i a les COMAs i fes que tot això sigui possible!! T'hi esperem!!Postejat el 7 d' Abril del 2008, 20:10  


  Nova data oficial per a la 33a RU de Barcelona

Després d'unes setmanes de debat per part dels nous membres de l'AAMSX, s'ha decidit que la pròxima 33a Reunió de Usuaris de Barcelona es celebri el pròxim dia 7 de Juny a les Cotxeres de Sants de Barcelona.

Podràs trobar més informació sobre l'esdeveniment a la secció "Pròxima reunió" d'aquesta mateixa web o fent click aquí.

També a la web, us mantindrem informats de qualsevol novetat que es produeixi amb l'AAMSX, i la pròxima RU. Qualsevol novetat relacionada (coses com un nou expositor, novetats confirmades per la RU, o la presentació de nou esdeveniments) seran puntualment anunciades a aquesta web, per tant, estigueu atents i no us oblideu d'anar visitant-la!!!

Postejat el 7 d' Abril del 2008, 20:15