L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies
primer semestre del 2008
segon semestre del 2008
> primer semestre del 2009 <
segon semestre del 2009
primer semestre del 2010

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

Reunions anteriors

  Moltes gràcies a tothom.

I és que un altre vegada la RU ha estat tot un èxit de visitants, d'expositors i d'ambient. Un total de 13 expositors amb temàtica molt diversa, 2 nous jocs en format cartutx, un nou cartutx recopilatori per part de la AAMSX, nous grups que ens visitaven per primera vegada, varies presentacions de software, i un públic assistent (vinguts de diversos punts del país) que va estar present durant tota la RU.


Per tot això, des de la AAMSX volem donar un altre vegada les gràcies a tots aquells que han contribuït a fer d'aquesta RU un gran dia per tothom. Us esperem a tothom a la propera RU!.

Postejat el 2 de Juny del 2009, 20:00   


  Darreres i numeroses novetatas.

La veritat és que en la AAMSX, des de fa diversos díes ja donàvem quasi per tancat el llistat d'estands per a la propera RU d'usuaris de MSX de Barcelona, però sembla que la cosa no serà així... i és que en els darrers dies hem rebut un bon grapat de novetats que, sense anar més lluny, no fan més que presagiar el que serà una gran RU.

Per començar, tornarem a gaudir de la presència de Moai-Tech, que recentment han publicat un nou número del seu webzine MSXer. Al seu estand hi trobarem divers merchadising MSXer, tal com imants o samarretes de temàtica MSXera.

El següent estand confirmat és un dels grans clàssics d'aquest esdeveniment, un d'aquells stands que sempre seran recordats per l'ambient que generen a les reunions: Taburoto. Si be no presenten res, la seva presència és sempre benvinguda. Al seu estand hi tindran muntat un MSX connectat a un equip de música on podrem fer unes partides a qualsevol dels jocs que tinguin disponibles.

El tercer estand confirmat, ve del nord del país, de Bilbao. Els darrers mesos ha estat notícia amb una de les seves darreres creacions: La corona encantada. Sí, Karoshi Coporation torna a la RU després de dues edicions. Encara que no hi posarà cap joc a la venda, Viejo_archivero mostrarà les seves darreres creacions a tots els visitants. Recordeu que si voleu comprar algun dels seus cartutxos, no teniu més que visitar a la web de MATRA.

Per acabar, el quart i darrer estand confirmat: Calamar. Després d'unes quantes edicions sense venir, Calamar torna a visitar-nos amb un estand ple de produccions de hardware que a més d'un agradarà. Entre ells hi trobarem cables per cassette, cables RGB, disqueteres de PC adaptades per a ser instal·lades en un MSX, fonts d'alimentació de 220 a 110 V i algun MSX2MSX, un adaptador que et permetrà connectar comandaments de psx1 y psx2 al MSX. Amb aquest, la seva intenció era la de portar unes quantes unitats per vendre, però no han aconseguir totes les peces necessàries per acabar-los.

Amb aquests quatre, ja són 14 els estands que han confirmat la seva assistència a la propera 35a RU d' usuaris de MSX de Barcelona, una fita que podria ser considerada tot un record. Tot això, juntament a la gran quantitat de novetats que seran presentades en primícia, fan d'aquesta reunió un esdeveniment imprescindible al que no pots faltar. ¡Us esperem a tothom!

Postejat el 27 de Maig del 2009, 23:30   


  Calentant motors.

I és que la darrera setmana ha estat frenètica en quant a novetats per a la propera RU d'usuaris de MSX. Comencem amb la llista:

Per un costat, Walter ha anunciat que en la propera RU presentarà dos jocs nous. Un d'ells serà una versió del famós programa televisiu Vol ser milionari?, i l'altre serà també un altre versió del joc de trobar les 7 diferencies. Aquí us deixem un parell de imatges dels jocs.Per un altre banda, des de la AAMSX, tenim el plaer de fer públic el que serà el volumen 2 dels recopilatoris de jocs de cassette passats a cartutx. Feu click sobre la imatge per veure-la més gran:


Com podeu comprovar, la temàtica del cartutx d'aquesta reunió és de jocs isomètrics. A la llista de jocs, podeu trobar, per a MSX1 i en versió original, jocs com La abadía del crimen, Alien 8, Batman, Bubbler, El cid, Gun fright, Head over Heels, Knigh lore, Madmix 2, Martianoids, Night Shade, Pentagram i Zona0. Després, en el mateix cartutx, i per a MSX2, trobem grans novetats com els remakes de Knigh Lore i Alien 8 per a MSX2, de la ma del grup Retroworks, i el remake ja conegut per tothom de Manuel Pazos: La abadía del crimen, que com a gran novetat, ¡PERMETRÀ GRABAR PARTIDA EN ROM!. Com sempre, aquest cartutx serà una edició especial que tant sols podreu comprar si assistiu a la RU.

Per acabar, tenim l'estand de de Kralizec. En ell, a més del conegut Caos Begins, s'hi podran adquirir varies unitats dels cartutxos flash de Manuel Pazos: el 512SCC y el 1024. No només i ha això. Manuel Pazos ha decidit fer una petita remesa de cartutxos amb el joc Knight Lore. La versió inclosa en aquest cartutx és la mateixa que hi ha al recopilatori de jocs de la AAMSX. És per això que aquest cartutx serà ideal per aquells usuaris que vulguin tenir el joc en un cartutx per separat.


I per acabar amb aquest stand, Ramones, el programador de Kralizec, anuncia grans novetats per al seu actual projecte: El The Goonies 'R' Good Enough. Pel que es veu, aquestes novetats són les causants del retràs que està tenint el joc, així que la cosa promet, i molt. Totes aquestes novetats seran presentades de forma oficial a la RU.

Tenim una RU plena de novetats. Feia molt de temps que no s'hi presentaven tantes novetats a una RU, i és per això que aquesta edició promet ser molt especial. Te la perdràs?

Postejat el 23 de Maig del 2009, 21:00   


  Nou estand i nou Joc!.

Quan ningú s'ho esperava, Imanok, el veterà programador de jocs per a MSX, ens confirma que a la propera 35a RU d'usuaris de MSX muntarà estand per a presentar i vendre el seu nou joc en format cartutx: el J.E.T.P.A.C.Poca cosa se sap d'aquest joc; alguns usuaris el van poder provar a la darrera RU que es va celebrar el passat mes de desembre. Imanok, a J.E.T.P.A.C., ens proposa un shooter horitzontal trepidant, amb un gran apartat tècnic. Els usuaris que ho varen provar a la passada RU en donen fe.

El J.E.T.P.A.C. de l' Imanok, juntament amb el Cold Blood de Paxanga Soft, i la nova recopilació de jocs de cassette que posarem a la venda a la propera RU, sumen ja a 3 les novetats en format cartutx que es presentaran en primícia per a la propera 35a RU d'usuaris de MSX que celebrarem el proper 30 Maig a Barcelona. ¿T'ho perdràs?

Postejat el 13 de Maig del 2009, 21:10   


  Novetats.

Per un costat, tenim un nou estand confirmat. Repetint visita (ja ens va visitar l'any passat però no va haver-hi temps d'anunciar el seu estand per falta de temps), ens trobem amb Alifort Chapas. Al seu estand hi trobarem merchandising divers (principalment xapes i clauers) amb temàtica MSXera.


Per un altre costat, ja s'han fet públiques varies imatges del que serà Cold Blood, el nou joc de Paxanga Soft.


Recordeu que el Cold Blood es podrà adquirir el proper 30 de Maig a la 35a RU d'usuaris de MSX de Barcelona, dintre de l'estand de Paxanga Soft.

Per acabar, us anunciem que ja estan en producció tots els cartutxos anunciats i, aviat, anunciarem el contingut del segon cartutx recopilatori de la AAMSX. Estigueu alerta a les actualitzacions de la web!

Postejat el 9 de Maig del 2009, 14:00   


  Dos estands mes per la propera RU.

La llista d'estands segueix creixent. Per un costat tornen a visitar-nos les Sprite Girls amb els seus genials imants perfectes per decorar qualsevol superfície metàl·lica.Per altre banda, tenim un estand debutant. Es tracta del grup de programació de demos i jocs ThePetsMode. Si be les seves arrels estan a les demos per PC, ara estan invertint molt de temps en el MSX, i tenen intenció de publicar algun joc. Podrem veure alguna mostra a la propera RU? Tot això i més ho sabrem el proper 30 de maig.

Postejat el 30 d'Abril del 2009, 23:50   


  Més informació de la 35a RU d'usuaris de MSX de Barcelona.

Ja teniu disponible tota la informació sobre la propera RU de MSX de Barcelona. A destacar el fet de que ja disposem de 5 estands confirmats i, un d'ells, torna a venir de l'estranger repetint visita: L'estand de Walter, que torna a visitar-nos des de el nord de França.

Un estand que mai falta, el de la AAMSX, posarà a la venda tot el seu catàleg de títols que ha anat venent a les darreres edicions de la RU. També es tornarà a fer una petita remesa del cartutx recopilatori amb jocs de la casa Dinamic. A més a més hi haurà una novetat, que serà el segon cartutx recopilatori de jocs que originàriament estaven en format cassette. El seu contingut serà desvetllat en properes actualitzacions de la web. Estigueu alerta a les noticies de la web!

També torna Kralizec mostrant una versió mes avançada del joc que està programant, el The Goonies 'R' Good Enough. Paral·lelament, Paxanga soft ens presentarà i posarà a la venda en format cartutx la seva darrera producció: el Cold Blood, una mescla de pacman amb metal gear que sorprendrà a més d'un per la seva originalitat.

No ens oblidem d'un altre habitual a les darreres edicions, Sd-snatcher, que mostrarà les seves aplicacions per a internestor lite, la pila tcp/ip programada per konamiman que permet connectar-se a internet amb un MSX equipat amb un port rs232 o una targeta ethernet obsonet.

Continuem amb un altre novetat a la RU: la plataforma convidada. Aquesta vegada, la convidada serà el Commodore Amiga . Zener/Ozone, Darth007/ex-Matra i Sandman/LLFB seran els encarregats de ensenyar-nos les qualitats d'aquestes màquines

També hi haurà concurs. Per aquesta edició, el joc escollit ha estat l' A1 Spirit de Konami. Carreres frenètiques amb aquesta raresa de Konami.


La RU ja ha engegat motors de veritat, i la cosa comença a funcionar un altre vegada. Tota la informació detallada sobre la RU, novetats, estands, jocs, xerrades i concursos, la podreu veure a la secció pròxima reunió, o fent click aquí.

Postejat el 27 d'Abril del 2009, 11pn:30   


  30 de Maig:35a RU d'usuaris de MSX de Barcelona.

Amb molt mes retard del que ens hagués agradat, ens disposem a anunciar la 35a edició de la Reunió d'Usuaris d'amics del MSX.

La data escollida és el 30 de maig. El local serà el mateix que el de la passada reunió: La sala d'actes de cotxeres de Sants, situada al número 79 del Carrer de Sants. Aquí us deixem una fotografia del sala.


Tots els temes relacionats amb la RU (llista d'expositors, concursos, convidats, conferencies) seran publicats en els propers dies. Mentrestant, aquells que estiguin disposats a muntar un estand, ja podeu enviar un correu electrònic a spunky_nARROBAhotmail.com. Recordeu que, com és habitual a les darreres edicions, el preu dels estands i de les entrades es gratuït.

Postejat el 18 d'Abril del 2009, 21:30