L'ASSOCIACIÓ

> Notícies <

Arxiu de noticies

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

Reunions anteriors

  Fotos de la 39a RU.

És nostra la obligació, un altre vegada, de donar-vos les gràcies a tots aquells que van fer de la 39a reunió d'usuaris de MSX de Barcelona tot un èxit. Als expositors, als visitants, i a tots aquells que ens han ajudat o recolzat, moltes gràcies.

Aquí us deixem uns enllaços a diverses galeries de fotos i reportatges de la darrera reunió d'usuaris:
   - Vídeo de la RU
   - Fotos de la Ru (La SeKTA)
   - Article amb fotos de Tentáculo purpura
   - Article a la web de Konamito
   - Crònica a la web de Fasebonus
   - Fotos de l'Ivan Nieto
   - Article a la web de l'Alberto Orante
   - Vídeos i crònica de las sessions chiptune de 303bcn i Abortifacient (a la web de feelthebyte)

Postejat el 13 de Juny del 2011, 13:15   


  Nou expositor i horaris de les sessions chiptune

Ja tenim confirmats els horaris de les sessions chiptune que hi hauran a darrera hora. Aquí els teniu:
      - De les 18:00 a les 18:20 ->  303bcn
      - De les 18:25 a les 18:55 ->  Lowtoy
      - De les 19:00 a les 19:30 ->  Abortifacient
Com podeu veure, s'afegeix un 3r artista a la llista de sessions que hi haurà a la RU:L'Australià Abortifacient. Podeu baixar el seu últim disc aquí.

També aprofitem per anunciar un nou estand confirmat. Sander van Nunen de Supersoniqs, vindrà a la reunió per mostrar el nou hardware que han dissenyat: El MIDI-PAC. Aquesta targeta és capaç de redirigir qualsevol cançó de MSX-music a una sortida midi-out. Això ens permet poder connectar al MSX qualsevol sintetitzador midi i reproduïr-hi la música de qualsevol joc o programa en ell.

Ja són 13 els estands confirmats per aquesta edició que promet estar plena de sorpreses. Te les perdràs?

Postejat el 30 de Maig del 2011, 14:00   


  Nous expositors i horaris

La data de la RU és cada vegada més a prop i és per això que ens arriben noves confirmacions. Aquí les teniu:

Floppyderno, una botina on-line especialitzada en la venda de quaderns artesans fets amb disquets d'ordinador reciclats. Us animem a que visiteu la seva pàgina web per poder veure cóm són els seus dissenys.

Continuem amb un clàssic: moai-tech, que també tindran marxandatge variat. Encara no sabem què portaran en aquesta edició.

Un altre que ens torna a visitar és MATRA. Al igual que la passada edició, nomès hi podrà ser a la RU fins al migdia. Al seu estand trobarem, a més a més dels ja coneguts jocs del seu catàleg, nous cartutxos a la venda com el Dr. Hello o la versió estesa plena d'extres del joc Zombie near. Cada joc tindrà un preu de 12,5€.
Al seu estand també s'hi canviaran les unitats defectuoses del joc Roc'n Rope. Si tens una d'aquestes copies, la podràs canviar de franc al seu estand.


Acabem la llista d'expositors amb The Pets Mode, que ens mostraran la versió final en cartutx i amb extres del seu joc Hans' adventure. Si et va agradar el joc, al seu estand hi podràs reservar una copia del joc. Aquest es posarà a la venda a la reunió de Desembre.

Per anar acabant el post d'avui, el ja clàssic concurs de la AAMSX. Aquest any el joc escollit és el Decathlon que podeu descarregar des de la pàgina web de Konamito o des de la msx-archive. Les normes del concurs les podeu consultar a la secció pròxima reunió.

Postejat el 24 de Maig del 2011, 19:25   


  Noves confirmacions a la RU

Comencem amb RELEVO videogames, que ens confirmen la seva visita i estand per presentar els seus últims projectes. A destacar, el seu darrer joc, Azzurro 8bit JAM.


Per altre costat, també confirmem la visita de Z80ST-Software. Al seu estand hi trobarem, a més a més d'altres sorpreses encarar no anunciades, un curiós ordinador: Un toshiba HX-10 que ha estat modificat de 50 a 60hz gràcies a la substitució del seu xip de vídeo vd9929 per un vdp9928.

Un altre mes que s'hi apunta és Paxanga Soft. que, a més a més de posar a la venta unes quantes unitats del seu darrer joc, el Pengo, ens mostrarà el programari musical per MSX en el que hi està treballant actualment.

I aquí no acaba el tema de programari musical, doncs 303bcn també muntarà un estand per mostrar el seu programa per MSX PSGedV2. A més a més, aorante i neuroflip ens oferiran una sessió chiptune feta amb un C64/Mssiah i dos electrive de Korg. Acompanyant la música hi haurà un ordinador MSX mostrant efectes visuals a la pantalla del projector que hi ha a la sala.I acabem amb la AAMSX, que confirma la Arcade zone, l' estand amb dos ordinador MSX muntats en el que els visitants podran jugar unes partides al joc que vulguin.

Postejat el 18 de Maig del 2011, 20:00   


  Donant senyals de vida amb les primeres confirmacions

Passa el temps i arriba el moment de les primers confirmacions. Comencem amb l'estand de l' Alifort chapas, que tornarà a vindre per vendre tot tipus de marxandatge amb temàtica MSX.

Continuem amb la plataforma/grup convidat. Es tracta del grup/net-label Lowtoy. Des de la AAMSX ens agrada molt promocionar a creadors i dissenyadors, i en aquesta tasca els Lowtoy hi tenen molt a dir, doncs la seva especialitat és la de crear música amb consoles portàtils Gameboy, fent servir programes com LSDJ o Nanoloop. És molt possible que durant la reunió, Lowtoy faci una sessió chiptune a la sala, a una hora que encara s'ha de decidir.A més a més d'aquests estands,en tenim uns quants mes que encara estan pendents de confirmació. El mateix succeeix amb els cartutxos que volem vendre en aquesta reunió: Estan en procés de producció però encara no sabem si arribarem a temps o no. És per això que, de moment, us recomanem que estigueu alerta a les properes actualitzacions de la web.

Postejat el 5 de Maig del 2011, 21:00   


  La 39a Reunió d'usuaris ja està en marxa!

Comencem a escalfar motors un altre vegada!. Justament ahir ens van confirmar la reserva del local per a la pròxima Reunió d'Usuaris. La data escollida per aquesta edició és la del 4 de Juny. El lloc serà el de sempre, a la sala d'actes de Cotxeres de Sants. Per a mes informació sobre la reunió, horaris, reserves i normes, podeu anar a la secció "Pròxima reunió" o be clicar aquí.

Tots aquells interessats en muntar un estand ja podeu fer les vostres reserves abans que s'exhaureixin les taules. Us esperem a tothom!

Postejat el 10 de Març del 2011, 21:20   


  Nous estands i novetats.

Durant aquesta darrera setmana, dos estands han confirmat la seva visita.

El primer estand confirmat és el de Impedimento Films. Warchild muntarà un estand en el que vendrà tot tipus de material MSX de segona ma. Serà molt variat, doncs hi trobarem revistes, ordinadors, impressores i maquinar variat. A més a més, Warchild, representant a Impedimento Films, portarà la seva vídeo càmera i anirà gravant a la RU per després preparar un vídeo reportatge del que va ser la RU :-)

Per altra banda, podem confirmar la visita de MATRA. Al seu estand, hi trobarem a la venta diversos jocs disponibles a la seva web: A destacar, la última producció de RELEVO Videogames, el joc Invasion of the Zombie Monsters, i dos novetats mes del seu catàleg: els jocs MinesX i Roc'n'Rope. Toca informar que MATRA tant sols podrà estar present durant el migdia. És per això que si esteu interessats en adquirir algun dels seus productes, teniu de temps fins al migdia.

I amb la llista d'estands confirmats feta, ara arriba l'hora de la mala noticia, i és que però una serie de problemes que hem tingut, el recopilatori que la AAMSX estava preparant per aquesta edició, no el tindrem acabat a temps Problemes amb les dates d'entrega i diversos bugs que hem trobat als jocs, fan que ara mateix sigui impossible tenir els cartutxos llestos per la reunió. Aquests estaran disponibles a la propera reunió. Preguem disculpeu les molèsties que tot això us hagi pogut ocasionar.

Per acabar, us comentem que la AAMSX ja te llest el joc del concurs que organitzarà la AAMSX: el Crazy bullet. El nivell que es farà servir i la velocitat del joc no es faran públic fins el mateix dia de la RU.

Postejat el 2 de Decembre del 2010, 18:20   


  Petits canvis a la reunió.

Aquest post és per avisar-vos, tant a visitants com a expositors, que per causes alienes a la AAMSX, els horaris d'obertura han canviat lleugerament. Per començar, els expositors podran entrar a les 09:30, mentre que els visitants ho faran a les 10:30.

D'altra banda us avisem de que la zona que hi ha als voltants de Cotxeres de Sants està plena d'obres. L'accés que s'ha fet servir sempre a Carrer de Sants número 79 està completament tallada, tant a vianants com a vehicles. Si voleu accedir al recinte o be fer operacions de càrrega i descàrrega, us recomanem que ho feu davant del número 8 del carrer Olzinelles.

Preguem disculpeu les molèsties que tot això us hagi pogut ocasionar.

Postejat el 24 de Novembre del 2010, 15:15   


  Mes confirmacions.

Ja queden menys de 2 setmanes per a a próxima RU, i la llista d'estands va creixent. Aquí us deixo les noves confirmacions:

Comencem amb la plataforma convidada. En aquesta ocasió es tracta de la marca Amstrad. Al seu estand, en Josep Maria S. ens mostrarà un Amstrad PCW i un Amstrad 6128plus, amb els que hi podreu jugar i provar diversos jocs de sempre, així com les darreres novetats del sistema. A més a més, al seu estand, i com una raresa, hi podrem trobar tota un relíquia: Un Compukit UK101, ordinador anglès de l'any 79.


Continuem amb VEB Xenon, un estand on la música MSX serà la protagonista. Al seu estand , de la ma de xenonsoft, podrem escoltar tot tipus de músiques des de un MSX i també podrem jugar a jocs on la música sigui de molta qualitat.

Acabem amb un estand múltiple, representat per les Sprite Girls, Kralizec, Imanok i la MSX Cartridge Shop. Al seu estand hi trobarem:
    -Còpies a la venda del seu darrer joc, el The Goonies 'R' Good Enough
    -Cartutxos Megaflash SCC+ i jocs diversos disponibles al catàleg de la web MSX Cartridge Shop.
    -Les darreres novetats per part d'Imanok (que encara està desenvolupant i...
    -Per part de les Sprite Girls, a més a més dels imants de sempre, una novetat:Calendaris MSX :-)Ja falten menys de dues setmanes, així que afanyeu-vos per reservar el vostre estand perquè l'espai i les taules s'acaben!!

Postejat el 23 de Novembre del 2010, 15:40   


  Primeres confirmacions.

Be, després d'unes quantes setmanes, ja tenim aquí els primers estands confirmats per a la próxima reunió d'usuaris de Barcelona.

Comencem amb la revista MSXArea. Juanmi Ortuño i Julio Gracia tornen a muntar estand per a presentar el número 2 de la seva revista.

Continuem amb un estand internacional. Supersoniqs ens tornen a visitar des de Holanda per presentar la que és la targeta successora de Franky: playsoniq Al igual que la seva predecessora, porta el xip de vídeo/audio de la consola master system, i hi afegeix un xip SCC implementat per FPGA, un SID de commodore64, i 4Mbytes de memòria RAM. A més a més de playsoniq, Supersoniqs mostrarà la seva nova targeta MIDI-PAC, que ens permetrà redirigir qualsevol joc/programa per MSX Music al port midi de la targeta, i així poder escoltar la música a través de qualsevol equip midi extern.

Continuem amb un nou estand que ja és un clàssic a les RUs: Alifort chapas , que tornarà amb la venta de marxandatge divers amb temàtica MSX. També ens avisa de la se nova botiga on-line a ebay on hi podrem comprar qualsevol cosa del seu catàleg.

Per acabar, també tenim a TPM (The Pets Mode). En aquesta RU, ens mostraran la versió definitiva i acabada del seu joc Hans' adventure que presentaran a la pròxima MSXDEV'10. També ens mostraran la seva darrera creació, el joc MSX wars, programat en basic per al concurs MSXBASIC de Konamito. I per acabar, també ens mostraran una demo jugable del seu actual projecte: Un joc de plataformes que encara no te nom.

Amb aquest, ja són 5 els estands confirmats, però sabem de ben segur que molt aviat en confirmarem mes. Enrecordeu-vos que l'espai a la sala és limitat, i ja a la darrera edició ens vam quedar sense taules lliures. És per això que recomanem fer la reserva el mes aviat possible.

Postejat el 15 de Novembre del 2010, 15:10   


  Próxima reunió.

Ja hi tornem a ser aquí un altre vegada. Amb la reserva del local confirmada ja podem fer oficial l'anunci del que serà la propera reunió d'usuaris. La data escollida ha estat el 4 de Desembre del 2010, on sempre, a la sala d'actes de Cotxeres de Sants.Per aquesta edició hi ha algun canvi en les normes i en la organització. Els canvis afectaran a una sèrie de normes de per a visitants i expositors, tot per que tothom pugui gaudir d'una RU millor.

També hi han canvis a l'organigrama de l'associació. Per un costat, diem adéu a l'Armando Pérez(Ramones), que feia de tresorer i que, per motius personals, ja no viu a Barcelona. Ara, el nou tresorer serà en Carles Bernardez(Doraemon). També s'hi afegeixen a la associació l'Alberto Orante (aorante) i el Roberto Vargas(koga), que ens ajudaran en tot el que puguin.

Be, ara aquells/es que hi estigueu interessats en muntar un estand, ja podeu fer les vostres reserves enviant un correu electrònic a l'associació. Us hi esperem a tots/es!

Postejat el 04 d'Octubre del 2010, 11:00