L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies

Qui som?

> On pots trobar-nos <

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

Reunions anteriors





On pots trobar-nos


Als membres i amics de l'AAMSX ens pots trobar fàcilment a:

 
 • Fòrums de Karoshi MSX comunity
  El que fa anys va començar amb uns petits fòrums dins la web de Karoshi Corp, ha acabat convertint-se en la comunitat MSXera més activa del país en llengua castellana. Ens podràs trobar a tots els membres de la AAMSX així com els visitants més habituals de les últimes RUs. Recordeu-vos de saludar en ViejoArchivero, el moderador i creador dels fòrums!

 • Canal #msx a irc.irc-hispano.org
  Mitjançant l'ús de l'interfície web d'aquest enllaç, o amb un client IRC gratuït com per exemple Bersirc, podràs connectar-te a moltes xarxes IRC disponibles actualment. Això sí, només a irc.irc-hispano.org podràs trobar el canal #msx, on podràs passar una bona estona parlant del teu ordinador preferit amb altres usuaris.

 • Hispamsx mailing list a Yahoo
  La llista de correu hispamsx és, actualment, una de les comunitats més veteranes de la xarxa. Amb quasi 10 anys d'història i més de 300 usuaris registrats (encara que pocs segueixen en actiu), la llista de correu segueix sent el punt de trobada de molts MSXers.

 • Àrea ESP.MSX de la Regió 34 de Fidonet
  Fa moltíssims anys, quan la gent no sabia encara que era internet, va néixer la llista ESP.MSX: La primera comunitat MSXera de parla hispana. S'hi accedia amb protocols i màquines molt diferents a les d'ara, sense ajuda de buscadors, fòrums o connexions d'alta velocitat.
  Avui ESP.MSX encara segueix sent una de les comunitats més actives de parla hispana. Gràcies als nous nodes ara és fàcilment accessible des d'internet.

 • Hispamsx BBS en bbs. Hispamsx.org
  Aquells que pensin que les BBS segueixen vives, aquí teniu l'hispamsx BBS on, a més a més de notícies, podràs entrar als seus fòrums i contactar amb alguns dels pocs (però fidels) usuaris.