L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

> Pròxima reunió <

Reunions anteriors

  Pròxima reunió.

Quan i on
Com arribar
Horaris
Activitats programades dins la RU
Normes i observacions
Estands confirmats
Reserva d'estands i lloguer de material


Quan i on
La reunió es celebrarà el proper dissabte dia 4 de Juny, a la Sala d'actes de les Cotxeres de Sants, carrer de Sants 79, a la ciutat de Barcelona, molt a prop de Sants estació.

Les portes s'obriran al públic a les 10:30 del matí, i els expositors podran entrar una hora abans per muntar l'estand.Com arribar
Entrada per carretera de Sants o des del passatge Pas de Fructuós Gelabert.

Podeu arribar també mitjançant els metros de la L5 (blava) i L1 (vermella) baixant a la parada de Plç. de Sants.

Si necessiteu més informació de com arribar a les Cotxeres de Sants feu clic al mapa per accedir a la localització del local dins de Google Maps.

Torna a dalt  

Horaris
De 09:30 a 10:30 Entrada només per expositors pel muntatge de l'estand.

De 10:30 a 18:00 La RU oberta al públic.

18:00 a 19:00 Desmuntatge dels expositors.

Torna a dalt  Activitats programades dins la RU
Nota: L'horari de les activitats podria canviar en funció de diferents factors. L'hora publicada és l'hora en la que la AAMSX té intenció de fer l'activitat, però això no es pot garantir al 100%.
Presentació
d'estands


HORA 11:00

Els estands que així ho desitgin, un cop iniciada la reunió, podran fer una presentació oficial de tot allò que mostren al seu estand o, fins i tot, mostrar coses que no es mostren a l'estand com a sorpresa.
Un cop finalitzada cada presentació, els visitants podran fer preguntes als expositors.
No hi ha cap ordre programat i tampoc hi ha una llista dels expositors que faran presentació. Aquesta es farà pública a la mateixa reunió.

Concurs del joc
de la AAMSX


HORA 12:00

El guanyador del concurs es decidirà per eliminatòries.

Els jugadors estaran obligats a fer servir els comandaments novimach, que són clons artesanals dels populars telemach. La AAMSX serà la que porti els comandaments. No es podrà fer servir el teclat.

A cada eliminatòria, es competirà a dues proves. Abans que comencin, cada jugador haurà d'escollir una de les proves on competir.
En acabar les dues proves, se sumarà el total de punts aconseguits a les dues proves per cada jugador. Guanyarà aquell jugador que hagi sumat mes punts. En cas d'empat, es decidirà el guanyador en una ronda als 100 metres llisos.


Sessions chiptune

HORA 18:00

Sessions de chiptune a darrera hora, on la Gameboy (plataforma convidada) i el MSX són els grans protagonistes. Aquí teniu els horaris de les sessions:
- De 18:00 a 18:20 ->  303bcn
- De 18:25 a 18:55 ->  Lowtoy
- De 19:00 a 19:30 ->  Abortifacient

Torna a dalt  

Normes i observacions
Com sempre, només es permetrà l'entrada de 2 membres de cada estand a muntar per evitar que s'aglomeri massa gent durant el muntatge.

Demanem al públic assistent que no s'apiloni a l'entrada abans de l'hora d'obertura per, d'aquesta manera, evitar aglomeracions. Recordeu també que es tanca de cara al públic a les 17:00 però que els expositors disposen fins a les 18:00 per desmuntar el seu estand i abandonar el local.

Als estands només està permès exposar material relacionat amb el MSX. No es permetrà material d'altres plataformes a excepció de l'exposat a l'estand de la plataforma convidada (que podrà exposar i vendre material relacionat amb la plataforma que hi exposa) i dels estands de merchandising. Tot això pot ser negociable, i poden haver-hi excepcions si són raonades (per exemple, els ordinador portàtils que es fan servir com a eina o per mostrar vídeos, emuladors i coses similars...) Si hi tens algun dubte, contacta amb nosaltres via correu electrònic i t'ajudarem en tot el que sigui possible.

No està permés l'us d'altaveus de gran potencia, i la altura màxima d'aquests mai podrà ser superior a 25cm (aproximadament).

Durant la reunió, tant a expositors com a visitants, els demanem que si us plau tingueu un comportament respectuós amb els altres, evitant qualsevol conducta que pugui molestar a qualsevol dels assistents. També es demana que, com a mostra de respecte, es mantingui silenci durant les presentacions oficials dels estands per a que els visitants puguin escoltar tot el que es diu sense problemes.

Per acabar, afegir que està prohibit el consum d'alcohol dintre del recinte durant la reunió.

Avís a tots els expositors: Fins el darrer any, els expositors que venien a la RU amb cotxe, podien deixar el seu vehicle en una plaça que hi ha a l'interior del recinte de cotxeres. A partir d'aquest any, això ja no serà possible i l'espai només es podrà fer servir per a càrrega i descàrrega del material dels estands. La causa principal és que s'estan donant nombrosos casos de multes a la plaça, i sembla ser que la guàrdia urbana hi passa força sovint per vigilar la zona. Per tant, recomanem als visitants que no aparquin a la plaça a fi d'evitar una multa segura.
Torna a dalt  

Estands confirmats
AAMSX

- Estarà a la reunió per informar sobre les darreres novetats de l'associació.
- Presentarà alguna en format cartutx (encara per concretar).
- Tornarà a posar a la venda noves unitats dels cartutxos promocionats per la AAMSX (la llista encara està per confirmar)
- Serà la responsable del clàssic estand de compra venda de material de segona mà.

Arcade zone

L' estand amb dos ordinador MSX muntats en el que els visitants podran jugar unes partides al joc que vulguin.

Grup convidat:
Lowtoy

- web -

A més a més del seu genial netlabel, la especialitat d'aquest grup està en crear música chiptune amb consoles Gameboy, tot fent servir programes com LSDJ o nanoloop. És per això que a darrera hora de la tarda, ens oferiran als assistents una sessió chiptune.

Alifort chapas

Alifort chapas tornarà per vendre les seves xapes, clauers, imants i làmines emmarcades, tot amb temàtica MSX.

RELEVO videogames
- web -

Presentarà les seves darreres creacions. A destacar, el seu últim joc: Azzurro 8bit JAM.

Z80ST-Software
- web -

Al seu estand hi trobarem, a més a més d'altres sorpreses encarar no anunciades, un curiós ordinador: Un toshiba HX-10 que ha estat modificat de 50 a 60hz gràcies a la substitució del seu xip de vídeo vd9929 per un vdp9928.

Paxanga Soft
- web -

Posarà a la venta unes quantes unitats del seu darrer joc, el Pengo, i ens mostrarà el programa musical per MSX en el que hi està treballant actualment.

303BCN
- web -

Muntarà un estand per mostrar el seu programa per MSX PSGedV2. A més a més, aorante i neuroflip ens oferiran una sessió chiptune feta amb un C64/Mssiah i dos electrive de Korg. Acompanyant la música hi haurà un ordinador MSX mostrant efectes visuals a la pantalla del projector que hi ha a la sala.

MOAI-TECH
- web -

Portaran marxandatge variat.

Floppyderno
- web -

Botiga on-line especialitzada en la venda de quaderns artesans fets amb disquets d'ordinador reciclats.

MATRA
- web -

Al igual que a la passada edició, tant sols hi podrà ser a la RU fins al migdia. Al seu estand trobarem, a més a més dels ja coneguts jocs del seu catàleg, nous cartutxos a la venda com el Dr. Hello o la versió estesa plena d'extres del joc Zombie near. Cada joc tindrà un preu de 12,5€.
Al seu estand també s'hi canviaran les unitats defectuoses del joc Roc'n Rope. Si tens una d'aquestes copies, la podràs canviar de franc al seu estand.

The Pets
Mode

- web -

Ens mostraran la versió final en cartutx i amb extres del seu joc Hans' adventure. Si et va agradar el joc, al seu estand hi podràs reservar una copia del joc. Aquest es posarà a la venda a la reunió de Desembre.

Supersoniqs
- web -

Sander van Nunen, de Supersoniqs, vindrà a la reunió per mostrar el nou hardware que han dissenyat: El MIDI-PAC. Aquesta targeta és capaç de redirigir qualsevol cançó de MSX-music a una sortida midi-out. Això ens permet poder connectar al MSX qualsevol sintetitzador midi i reproduïr-hi la música de qualsevol joc o programa en ell.

Torna a dalt  

Reserva d'estands
El local on es celebren les RUs no és molt gran. És per això, que recomanem que reserveu amb molta antelació el vostre estand. Això serà bo per tots: Primer perquè us assegurareu un estand en cas d'haver-hi molta demanda, i segon, perquè això ens pot assegurar una major afluència de persones que tindrien més ganes de venir quan vegin un major número d'expositors confirmats. Per exemple, a la passada RU, es van ocupar tots el estands lliures disponibles, encara que ningú es va haver de quedar fora.

Com cada any, l'accés a la reunió per als visitants és gratuït. El preu dels estands també és gratuït, però només per aquells que no siguin exclusivament de venta de material de segona ma. Aquí teniu la llista de preus:
    - Si el teu estand només ven jocs de segona mà, el preu serà de 20€.
    - Si el teu estand només ven jocs de segona mà però també te ordinadors per vendre, el preu serà de 20€. Ara, per cada ordinador que es porti per vendre, el preu final de l'estand es reduïrà en 3€.
    - Si el teu estand representa qualsevol associació o grup relacionat amb l'MSX (comunitat d'una pàgina web, associacions de retroinformàtica, dissenyadors de jocs, músics, merchandising) l'estand serà gratuït.
El servei oferit per l'estand de segona mà organitzat per la AAMSX segueix sent gratuït.

Per reservar el teu estand, envia un email a l'adreça info.aamsxARROBAgmail(punt)com, indicant el nom del teu estand, i una petita descripció del que vols presentar i/o vendre. Indica també si vols organitzar alguna activitat dins de la RU, indicant el nom i la descripció de la mateixa i la hora a la que t'agradaria fer-la

Tant bon punt com rebem el teu mail, et respondrem confirmant la teva reserva i t'afegirem a la llista d'estands confirmats de la web.
Per altra banda, també pots llogar material pel teu estand a la AAMSX. Si no ets de Barcelona i no tens intenció d'agafar el cotxer per venir a la RU, por resultar molt molest haver de carregar amb un televisor o amb ordinador. Nosaltres et podem ajudar, i posem a la teva disposició un servei de lloguer de material pel teu estand. La llista de preus és:
    - Ordinador MSX1 sense disquetera -> 10 euros.
    - Ordinador MSX2 amb disquetera -> 15 euros.
    - Ordinador MSX2+ -> 20 euros.
    - Ordinador MSX TurboR -> 25 euros.
    - Televisor de 14'' -> 15 euros
    - Televisor SONY 14''TV -> 20 euros

Si el teu estand necessita alguna cosa mes (com un expansor de slots, ram, fmpac, algun cartutx flash ...) ho podeu demanar al email de reserva: Mirarem si és possible aconseguir-ho o no, i et direm quin preu pot tenir.
Torna a dalt