L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

> Reunions anteriors <

34a reunió d'usuaris d'MSX - Juny 2008

Fotos de la passada 34a Reunió d’Usuaris de Barcelona organitzada per l’Associació d’Amics de l’MSX el 6 de decembre.


L'stand de l' AAMSX amb diversos jocs a la venda en format cartutx (traffic jam, perfect fit, operation wolf) i en format disquet(carnival bomb ring).


L'estand de Paxanga soft, presentant la seva darrera creació, el perfect fit, que es va posar a la venda en format cartutx a l'estand de l' AAMSX.


Call MSX també tenia un stand en aquesta RU, on van presentar el seu darrer número de la revista. També s'hi podien trobar exemplars antics.


En aquesta RU s'hi estrenaven les sprite girls, amb els seus imants per nevera amb personatges molt coneguts pels visitants.


Sd-snatcher ensenyava als assistents les seves aplicacions per INL. Aquesta vegada, l'estand va gaudir de conexió a internet per ensenyar els programes en els que està treballant.


Des de frança, walter venia carregat amb material MSX per omplir un stand. Jocs, TurboR, i hardware poc usual com els lightpen de Sanyo es podien veure i provar al seu stand.


Z80ST software-sapphire, mostraba als assistents la darrera versió del qbiqs.


Kralizec tornava a mostra la darrera versió del goonies'r good enough.


L'estand de segona mà va gaudir de molt material de qualitat i variat.


Per acabar, unes quantes fotos de l'ambient que s'hi va respirar a la RU, i del tradicional sopar post-ru que es va fer a la nit.