L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

> Reunions anteriors <

35a reunió d'usuaris d'MSX - Maig 2009

Fotos de la passada 35a reunió d'usuaris d' MSX de Barcelona, organitzada per l' AAMSX el 30 de maig del 2009.


A l'estand de l' AAMSX hi podíem trobar com a novetats el nou recopilatori de jocs isomètrics, a més a més de les reedicions de jocs ja publicats per l' AAMSX.


L'estand de Paxanga Soft, tornava a visitar-nos tot presentant un nou joc en format cartutx, el Cold blood.


Imanok també presentava un nou joc, també en format cartutx: el J.E.T.P.A.C. Al igual que va passar amb el Cold Blood, Totes les unitats que es van posar a la venda es van esgotar en minuts!


Des de França, en Walter i la seva família també hi tornaven amb el cotxe tot ple de material per muntar un estand. Aquesta vegada també hi presentaven un parell de jocs en disc, un remake del joc vol ser milionari, i un altre de buscar les 7 diferencies entre dos dibuixos. Sense cap dubte, aquest era l'estand més variat i bonic de tots.


Kralizec ens tornava a presentar la darrera versió del goonies'r good enough i anunciava una important novetat per al joc: un mode gràfic extra optimitzat per a MSX1. Per desgràcia, no disposem de fotos en condicions d'aquest estand. Si disposeu d'alguna foto i la voleu compartir, envieu-nos un correu electrònic amb la foto i la publicarem aquí mateix.

Mohai-tech tenia al seu estand tot tipus de marxandatge MSXer.


Per fi, després de dos intents, l' AAMSX va poder portar a la RU a una plataforma convidada. Es tractava del commodore amiga. Un estand tot ple de màquines amb les que hi podies jugar amb els millors jocs d'aquest gran ordinador.


Un altre estand de marxandatge, amb els clauers i xapes de l'Alifort Chapas, també ens tornava a visitar per segona vegada.


Uns antics coneguts de l'escena MSXera de Barcelona, Calamar group, reapareixien després de faltar a unes quantes edicions. Portaven hadware divers com unitats de disc, cables, o font d'alimentació per als nostres MSX.


La RU també va gaudir de la vistia llàmpec que va fer el Viejo Archivero amb la seva darrera novetat de Karoshi: La corona encantada. Llàstima que no va poder portar còpies per posar-les a la venda perquè de ben segur que també s'haurien exhaurit.


Un grup que s'estrenava a les RUs va ser thepetsmode, tot presentant un nou replayer per a psg amb unes característiques molt interessants. D'aquest grup s'hi parlarà molt al futur.


Per acabar, Taburoto, que si bé no portaven cap novetat, sempre estan hi són per ambientar la RU amb els seus potents altaveus. Va ser tot un plaer tornar-los a tenir aquí.


Aquí us deixem algunes fotos de l'ambient que es va gaudir a la RU.