L'ASSOCIACIÓ

Notícies

Arxiu de noticies

Qui som?

On pots trobar-nos

Contactar amb nosaltres

Accés al Fòrum de l'AAMSX


REUNIONS

Reunions i concilis

Pròxima reunió

> Reunions anteriors <

37a reunió d'usuaris d'MSX - Juny 2010

Fotos de la 37a reunió d'usuaris de MSX de Barcelona, organitzada per la AAMSX el 19 de juny del 2010.


A l'estand de la AAMSX hi podíem trobar com a novetats el nou recopilatori de jocs de la companyia topo soft a més de diverses reedicions de jocs publicats anteriorment.


L'estand de Paxanga soft tornava a visitar-nos presentant i venent un nou joc, un port de la recreativa de SEGA Pengo.Kralizec també repetia i, per fi, posava a la venda el seu darrer joc: el Goonies'r good enough, en un cartutx que també era novetats, doncs porta inclòs al seu interior un xip fgpa que implementava els xips SCC i PSG. Amb kralizec també hi eren les sprite girls amb els seus imants per neveres, i també Imanok, que aprofitava per vendre unes copies del seu darrer joc, el J.E.T.P.A.C.Un altra novetat a la RU va ser la publicació d'una nova revista impresa de MSX: MSX Area. 55 pàgines a tot color plenes d'articles i reviews. Junmi Ortuño i Julio Gracia, responsables de la publicació, van ser els encarregats de presentar-la a la RU.


Des de França, Walter tornava a visitar-nos amb el cotxe carregat de material MSX per omplir el seu estand. Per a tots els interessats, hi havien dolços i refrescos per tothom que hi volgués.


Els Moai tech ens tornaven a visitar amb tot tipus de marxandatge MSXer. Aquesta vegada presentaven una novetat força interessant: Ampolles de vi marca MSX, que es van esgotar en poques hores.


Tampoc hi va faltar la plataforma convidada. Aquesta vegada va ser el torn de Atari, amb Titoteclado com a responsable d'estand. Varen portar unes quantes màquines de la marca, des de una atari 2600 fins un atari mega-st.Un altre grup que no va faltar varen ser els Taburoto, amb un potent equip de so feien caliu a la RU.


Alifort chapas ens tornava a visitar, amb un altre estand de merxandatge on hi podies trobar xapes, clauers i làmines.


Calamar group tenien hardware divers per a MSX. Hi podies trobar cables, disqueteres, conversor de voltatge...


Sapphire, de Z80st software, ens mostrava la versió definitiva del seu joc Qbiqs, a la qual tants sols faltava un dels finals del joc. Amb ell teníem a Mortimer, el programador d'un genial emulador d'MSX en java, que pot jugar des de qualsevol browser.Thepetsmode ens mostraven el han's adventure, una versió molt millorada i programada en assemblador del seu joc (en basic) scape from dwarves goldmine. Van prometre tenir el joc llest per a la propera edició :)Un altre debutant a la RU era el grup 303BCN, organitzadors de la 1a edició del concurs de gràfics per MSX. Al seu estand s'hi podien veure les imatges presentades i, a més a més, el psged, un complert editor de samples per MSX.Durant la reunió, es van fer les següents activitats:

Presentació oficial dels estands

Concurs de Track and field
Anunci dels guanyadors i entrega de premis del concurs de gràfics per MSX1


Aquí us deixem unes fotos de l'ambient que s'hi va respirar a la RU, i també unes fotos del sopar que es va fer mes tard.