Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
XI Microcompo AY/SRC2 Vol. 4
Publicat el 13 de maig del 2019

Després d’un any d’absència sense competicions musicals per als xips AY, tornem sense estar-nos de res i per partida doble: Competició de músiques y gràfics!

Els guanyadors, un altre cop, seran anunciats durant la reunió d’usuaris un cop es presentin totes les creacions a la sala. Per participar, visiteu la web de la competició a culturachip. Molta sort a tothom!

RU55 – Ja tenim data
Publicat el 03 de maig del 2019

Per fi tenim data confirmada per la propera Reunió d'usuaris de MSX. Tornem a endarrerir la data 29 de Juny a l'Espai Jove la Fontana.

Aquells que estiguin interessats en reservar
estand ho poden fer tot fent servir el formulari d'inscripció. Si esteu interessats en reservar estand ja podeu fer-ho fent servir el formulari per fer les reserves.

Us esperem a tothom!

Retroscroll i Tentáculo púrpura
Publicat el 18 de gener del 2019

Si be aquests dos grups han estat a la llista d’estands confirmats des de el primer dia, la AAMSX no els ha anunciat encara per aquesta edició,... i això és tot un error!. Així que sí, Retroscroll i Tentáculo Púrpura estaran presents a la RU54, tot animant la reunió, ajudant a l’organització com sempre i muntant un bon munt d’ordinadors amb televisors CRT per a que els assistents puguin gaudir d’unes bones partides.

Moltes gràcies a tots vosaltres i a tots els que feu possible la RU, perquè una RU sense visitants ni expositors no seria possible.

 ConexiónMSX
Publicat el 17 de gener del 2019

I aquí tenim el darrer dels estands confirmats: ConexiónMSX. El podcast, que ja porta dues temporades, dedica els seus programes a divulgar la actualitat nacional e internacional de l’MSX amb notícies, reportatges i entrevistes molt interessants.

Durant la reunió muntaran un estand per promocionar-se i, a més a més, faran entrevistes diverses de cara a un reportatge postRU per un dels seus podcast. A les 4 de la tarda, tindrem la gravació d’un debat/taula rodona de desenvolupadors que també serà inclosa al seu podcast.Hikaru games i torneig AAMSX
Publicat el 16 de gener del 2019

Seguim amb les novetats, que ja quasi són les darreres. Per una banda tenim Hikaru Games i per un altre tenim el torneig de la RU. Hikaru Games presenta joc nou en aquesta reunió: Multiverse, un joc per ordinadors MSX1 o superiors que barreja els gèneres de plataformes, trencaclosques i aventures…Llegir més

1 2 3 31  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.