Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
Cloenda de la RU i resultats de la compo
Publicat el 03 de juliol del 2019
Una vegada més la RU d'usuaris ha acabat. Esperem que hàgiu tingut una bona experiència i que estigueu llestos per a la propera.

Finalment, la compo presentada en la reunió i els resultats els podeu trobar en la pàgina de CulturaChip. Gràcies a CulturaChip per organitzar la compo i esperem que hi hagi moltes més edicions! 

Confirmació de darrera hora i Compo AY
Publicat el 28 de juny del 2019

Després de la baixa de darrera hora de KAI magazine, que no podrà assistir a la RU, hem rebut una sol·licitud de darrera hora. Des de Holanda vindrà mano, i al seu estand Sander hi entregarà totes les Midi-pac2 o les neotronencarregades i pagades amb anterioritat. També, i si és possible, tindrà algunes neotron a la venta per aquells que no la tinguin encarregada.Llegir més

Recordatori: Servei de Mercat de Segona Mà
Publicat el 28 de juny del 2019

Com cada any, t'oferim la secció de mercat de segona mà perquè puguis vendre qualsevol producte de MSX (programari, maquinari,llibres, revistes, etc ...).

Aquest servei és gratuït, és per això que et demanem si us plau que per tal d’agilitzar el muntatge de l’estand, i no haver de sobrecarregar de feina als nostres col·laboradors, segueixis les següents normes:

  • Només es poden posar fins a 15 articles per persona.
  • Tot el material a la venda ha de ser 100% MSX.
  • L'horari de l'estand de segona mà va des de l'hora d'obertura fins les 15:00.  Després de les 15:00, la AAMSX no es farà càrrec de cap producte que hi hagi a sobre de la taula.
  • Descarrega, imprimeix i omple el formulari de llista de productes (pots descarregar el formulari aquí)
  • Etiqueta els productes. Si és possible, situa la etiqueta a la part superior del frontal, tot indicant la referència i el preu.

Si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic de l'associació.Competició Bombaman
Publicat el 27 de juny del 2019

Tot seguint amb la tradició, aquest any tampoc hi faltarà la competició de la RU.  Per aquesta ocasió hem escollit un joc de 4 jugadors: Bombaman, joc creat per els holandesos del TeamBomba.

Pots descarregar el joc de manera gratuïta a la seva pàgina web per si vols entrenar a casa.  Un altre cop, el concurs serà organitzat per els nostres amics de Retroscroll que, com fan a cada reunió, s’encarregaran de la arcade zone per a que els visitants puguin fer-hi algunes partides als msx que muntaran.

 Retromaniacs
Publicat el 27 de juny del 2019

Aquesta vegada tenim a Retromaniacs com a invitats!L'associació Retromaniacs, que serà la associació/plataforma convidada, ens acompanyarà en aquesta RU tot portant màquines (recreatives i ordinadors MSX) amb les quals els visitants hi podran jugar.1 2 3 33  
Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2019 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.