Noticies Reunions AAMSX Miscelanea espeng
59a Reunió d'Usuaris de MSX
Gener del 2023
On i Quan Party Zone Arcade Zone Activitats Estands Normes Reserva De Places Lloguer de Material Mercat de Segona Mà

On i Quan

La reunió se celebrarà el proper dissabte dia 03 de Febrer del 2024, a la Sala d'actes del Centre jove la Fontana a C/ Gran de Gracia número 190, a la ciutat de Barcelona, just al costat de la parada de metro de Fontana, L3 (verda).

Les portes s'obriran al públic a les 11:15 del matí, i els expositors podran entrar a les 10:00 per muntar l'estand.

Es pot arribar en metro baixant a la parada de metro de Fontana, L3 (la verda). La parada està a uns 100 metres del local. La L3 comunica gran part de les estacions de tren mes importants de la ciutat com Sants estació, passeig de Gràcia o plaça Catalunya.

Si necessiteu mes informació de cóm arribar al centre la Fontana, feu clic aquí per accedir a la localització del local dintre de google maps.

 

Mostra'ns què fas i com treballes amb el teu MSX.
Porta el teu portàtil, ordinador MSX, o qualsevol eina que utilitzis, i mostra'ns les teves obres per MSX.
Per reservar-hi una taula , contacta amb nosaltres.

Zona de jocs on tothom és convidat. No siguis tímid:

Vine i juga amb qualsevol dels ordinadors MSX exposats.

Si vols algun joc en concret ens el demanes, nosaltres el buscarem i l'intentarem carregar.

Activitats i Horaris

Nota: L'horari de les activitats podria canviar en funció de diferents factors. L'hora publicada és l'hora en la que la AAMSX té intenció de fer l'activitat, però això no es pot garantir al 100%.

10:00h - Entrada i muntatge només per expositors.
11:15 - Obertura de portes.

S'obren les portes al públic.

11:30 Obertura de sala Conexión MSX

Aquest any els amics de Conexion MSX faran de mestres de cerimonia de la sala de conferencies.

Una sala habilitada per atendre bé a totes les xerrades.

 

12:00 - SALA CONEXIÓN MSX - Unepic Fran

Xerrada de l'Unepic Fran, a on explica cóm va ser el procès de creació del seu darrer joc: Pampas i Selene-

13:20 - SALA CONEXIÓN MSX - MSX VR

En aquesta xerrada, els responsables del projecte MSX VR ens posaran al dia de l'estat del projecte i ens presentaran les darreres novetats que tenen preparades.

16:00 - SALA CONEXIÓN MSX - Desemsamblant "La Pulga" por Miguel Colom

Miguel Colom ha realitzat un treball d’inspecció del codi del videojoc La Pulga, i en aquesta xerrada ens explicarà totes les curiositats i secrets que ha descobert durant tota la investigació.

17:00 - SALA CONEXIÓN MSX - MoltS Xalats - Desenvolupament creuat per MSX amb C

MoltS Xalats ens explicaran cóm és i cóm es treballa amb les eines de desenvolupament creuat en C que fan servir per les seves creacions.

18:00 - SALA CONEXIÓN MSX - Flashjacks

Antonio Cano, responsable del projecte Flashjacks, ens explicarà les darreres novetats afegides al seu cartutx flash.

19:30 - 20:00 Desmuntatje i fi de la reunió

És hora de recollir-ho tot.

Normes i observacions

De 10:00 a 11:15 només es permetrà la entrada de 2 membres de cada estand a muntar per evitar que s'aglomeri massa gent durant el muntatge.

Demanem al públic assistent que no s'apiloni a l'entrada abans de l'hora d'obertura per, d'aquesta manera, evitar aglomeracions.

Als estands només està permès exposar material NO relacionat amb el MSX.
No es permetrà material d'altres plataformes a excepció de l'exposat a l'estand de la plataforma convidada (que podrà exposar i vendre material relacionat amb la plataforma que hi exposa) i dels estands de merchandising. Tot això pot ser negociable, i poden haver-hi excepcions si són raonades (per exemple, els ordinador portàtils que es fan servir com a eina o per mostrar vídeos, emuladors i coses similars...) Si hi tens algun dubte, contacta amb nosaltres via correu electrònic i t'ajudarem en tot el que sigui possible.

No està permés l'us d'altaveus de gran potencia, i la altura màxima d'aquests mai podrà ser superior a 25cm (aproximadament).

Durant la reunió, tant a expositors com a visitants, els demanem que si us plau tingueu un comportament respectuós amb els altres, evitant qualsevol conducta que pugui molestar a qualsevol dels assistents. També es demana que, com a mostra de respecte, es mantingui silenci durant les presentacions oficials dels estands per a que els visitants puguin escoltar tot el que es diu sense problemes.

Per acabar, afegir que està prohibit el consum d'alcohol dintre del recinte durant la reunió.

Estands confirmats
CustoMSX - ENLLAÇ

CustoMSX torna a la càrrega amb el seu ordinador 1chipMSX casolà, a disposició dels usuaris per a que puguin veure-ho i provar-ho.

MSX Calamar - ENLLAÇ

L’estand de MSXCalamar torna a les Rus amb els seus ja clàssics cables, accessoris i adaptadors per els nostres ordinadors MSX. Això si, en aquesta ocasió, en German portarà dues sucoses novetats:

- Krakengraph, la esperada tarja GFX9000 que ja va anunciar MSXCalamar ja està acabada, i la versió final de la placa podrà ser vista a la RU. Amb això, molt aviat els usuaris les podran tenir a casa.

- WozEnhanced, un altre tarja basada en la famosa Moonsound de Sunrise, també estarà present a la RU.

Msxgoto40

Koen, organitzador de la gran fira neerlandesa Goto40 i també responsable de les diskmagazine Future Disk, ens tornarà a visitar des de terres llunyanes. Aquesta vegada, al seu estand ens trobarem material molt interessant a la venda: Back to port Island, que és el darrer treball de TECHNOuchi, i Proto, el darrer treball de Tadahiro Nitta. Tots dos es podrien aconseguir signats!

MSXmakers - ENLLAÇ

MSXMakers tornarà a muntar un estand on mostrarà gran part dels seus projectes oberts que podem veure a la seva plana web, tal com ordinadors Omega msx2+, controladors de disc o targetes de so per els nostres MSX. Tots els projectes estan ben documentats i llestos per a que qualsevol ho faci a casa. Al seu estand els podràs veure e informar-te més a fons amb l’ajut dels membres de MSXMakers.

Rocketman

Danitear, principal desenvolupador del joc Rocketman, ens torna a visitar per mostrar la darrera versió del joc que està desenvolupant.

El podrem provar al seu estand, com sempre, i també podrem xerrar amb el creador: qualsevol opinió sempre ens pot ajudar al desenvolupament del joc.

Stand de la AAMSX

Estarà a la reunió per informar sobre les darreres novetats de l'associació, i serà el punt d'informació per als visitants.

Usuarios MSX de Málaga

L’Associació d’usuaris de MSX de Màlaga és un estand format conjuntament per dos coneguts de l’escena: Dani Padilla i Raul Santa Cruz. En Dani portarà com a novetat uns expansor de slots de nova fabricació, i després els seus ja coneguts arrowpads i altres dispositius del seu catàleg. Raul Santa Cruz, també conegut com Grayfox77, tindrà a la venta diversos jocs de MSX de segona mà.

Xavirompe - ENLLAÇ

A l’estand de Xavirompe tindrem a la venda els seus clàssics rookiedrives (cartutx per carregar arxius dsk des de dispositius usb) i els mes recents Breaker pads, paddles de MSX compatibles amb els fabricats per Taito per al joc Arkanoid.

Alma de Origami - ENLLAÇ

Al seu estand hi trobarem marxandatge MSX divers com roba, hamabeads, clauers, imants i moltes coses mes.

Fundas del pasado - ENLLAÇ

Fundas del Pasado torna amb el seu marxandatge d’MSX i també amb les ja conegudes fundas del pasado, ideals per protegir de la pols els nostres ordinadors.

Com a novetat, en aquesta ocasió també oferirà perifèrics diversos tals com adaptador per comandaments, teclats o fins i tot monitors.

MoltSXalats - ENLLAÇ

MoltSXalats és un grup de desenvolupament especialitzat en les llibreries Fusion-C per MSX: Amb aquestes llibreries van crear i presentar un joc a la darrera MSXDEV: Bricks. Al seu estand els visitants podran informar-se sobre les característiques i el funcionament d’aquestes llibreries.

MSXVR - ENLLAÇ

Els responsables d’aquest ambiciós projecte ens tornen a visitar amb un estand dedicat al MSXVR, on mostraran les darreres actualitzacions i novetats del projecte.

bitsofbas

Posarà a la venda unitats en cartutx del seu darrer joc: Cube Droid, un jocs de trenca closques per ordinadors MSX2 del qual ja es va poder provar una versió de demostració a l’estand de Future Disk a la darrera RU60.

ASSOCIACIÓ RETROMANIACS - ENLLAÇ

Retromaniacs, associació per la preservació i la difusió dels videojocs, els arcade, les consoles clàssiques i els pinballs, que a més a més també són els organitzadors de la ja clàssica fira Arcandreu. Ajudaran amb la arcade zone.

Retroscroll - ENLLAÇ

Retroscroll és una associació retro de Barcelona l’objectiu de la qual és la difusió i la divulgació de la història i la actualitat dels videojocs.Per la RU portaran diversos equips i pantalles a disposició dels visitants per a que tothom pugui fer-se unes partides.

Reserva de places

El local on es celebren les RUs no és molt gran. És per això, que recomanem que reserveu amb molta antelació el vostre estand. Això serà bo per tots: Primer perquè us assegurareu un estand en cas d'haver-hi molta demanda i segon, perquè això ens pot assegurar una major afluència de persones que tindrien més ganes de venir quan vegin un major número d'expositors confirmats. Per exemple, a la passada RU, es van ocupar tots el estands lliures disponibles, encara que ningú es va haver de quedar fora.

Aquest any, amb el canvi de local, les taules que farem servir són diferents. Les mides són 140*60,  així que ho haureu de tenir en compte abans de demanar mes d'una taula.

Com cada any, l'accés a la reunió per als visitants és gratuït. El preu dels estands també és gratuït. Per una sèrie de qüestions orgatnitzatives, per aquesta reunió, els estands de venda de material de segona mà no estaran permesos.

Per a reservar un estand, fes click aquí i completa el formulari amb totes les dades que puguis omplir. Un cop ho facis, rebrem la teva solicitud i la confirmarem tant aviat com sigui possible.

Lloguer de material

Pots llogar material pel teu estand a la AAMSX. Si no ets de Barcelona i no tens intenció d'agafar el cotxer per venir a la RU, por resultar molt molest haver de carregar amb un televisor o amb un ordinador. Nosaltres et podem ajudar, i posem a la teva disposició un servei de lloguer de material pel teu estand. La llista de preus és:

  • Ordinador MSX1 sense disquetera -> 20 euros.
  • Ordinador MSX2 amb disquetera o gotek -> 30 euros.
  • Ordinador MSX2+ -> 40 euros.
  • Ordinador MSX TurboR -> 50 euros.
  • Televisor de 14'' -> 30 euros
  • Televisor SONY 14''TV -> 40 euros

Si el teu estand necessita alguna cosa mes (com un expansor de slots, ram, fmpac, algun cartutx flash ...) ho podeu demanar al email de reserva: Mirarem si és possible aconseguir-ho o no, i et direm quin preu pot tenir.

Servei de Mercat de Segona Mà

Degut a una sèrie de qüestions organitzatives, per aquesta reunió no hi haurà estand de venda de segona mà.

Propera reunió
Proxima RU AAMSX
Directori MSX
Foro AAMSX Forum AAMSX RSS AAMSX RSS Noticies AAMSX Twitter Twitter @AAMSX Antigua WEB AAMSX Antiga WEB AAMSX Antigua WEB AAMSX Molt Antiga WEB AAMSX
© 2010-2024 AAMSX Asociación Amigos del MSX. MSX es una marca de MSX Licensing Corporation.